Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 03

Dominavusio M.Echodo vedamas „Rytas“ pervažiavo prieniškius

Vilniaus „Rytas“ ir toliau nepralaimi draugiškų rungtynių pasiruošimo naujajam sezonui cikle. Martyno Echodo užkurti vilniečiai 107:70 (21:18, 20:20, 29:17, 37:15) sutriuškino Prienų „CBet“ komandą. Tai jau trečioji Donaldo Kairio auklėtinių pergalė iš tiek pat galimų.
Martynas Echodas
Martynas Echodas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Nugalėtojų gretose įspūdingai rungtyniavo M.Echodas, pelnęs 27 taškus (12/15 dvit., 1/1 trit., 0/2 baud.), atkovojęs 4 kamuolius, atlikęs 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavęs 5 pražangas ir surinkęs 28 naudingumo balus.

M.Echodas sėkmingai pasirodė ir ankstesnėse „Ryto“ draugiškose rungtynėse – į Kėdainių „Nevėžio“ krepšį jis sumetė 19, o Kamensko „Prometey“ klubui iš Ukrainos atseikėjo 12 taškų.

„Ryto“ gretose dar nežaidė legionieriai – Demetrius Jacksonas tik šiandien atvyko į Lietuvą, o Andrew Goudelockas ir Chrisas McCullough Vilniuje turėtų nusileisti artėjantį savaitgalį.

Pirmąsias oficialias sezono rungtynes „Rytas“ žais rugsėjo 19-ąją, kai namuose Lietuvos krepšinio lygos susitikime priims Utenos „Juventus“ krepšininkus.

Prieš tai vilniečiai dar sužais trejas draugiškas rungtynes, vienose kurių rugsėjo 15-ąją testuos Atėnų „Panathinaikos“ komandą.

„Rytas“: Martynas Echodas 27 (12/15 dvit., 28 naud. bal.), Karolis Giedraitis 15, Deividas Dulkys 12 (4/7 trit.), Lukas Uleckas 11, Arminas Urbutis 10, Gytis Radzevičius ir Mindaugas Girdžiūnas po 8, Arnas Butkevičius (7 atk. kam.) ir Dovis Bičkauskis po 6, Augustas Marčiulionis 4.

„CBet“: Regimantas Miniotas 18, Mindaugas Sušinskas 15, Tomas Digbeu 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas