Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07:38

Drąsūs LKL spėjimai: „Žalgiris“ – antras, „vilkų“ dominavimas Vilniuje ir fiasko Utenoje

Jau šį savaitgalį prasidės ilgai lauktas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas. Komandos jau sužaidė paskutiniąsias kontrolines rungtynes, o pirmenybes šeštadienį atidarys Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ir Mažeikių „M Basket-Delamode“ dvikova.

Nors LKL klubų skaičius iš 12-os susitraukė iki 10-ies, Lietuvos krepšinio apžvalgininkai trimituoja, kad lyga bus viena pajėgiausių jos istorijoje. Nemaža dalis klubų susikomplektavo labai pajėgiai ir intriga kovojant dėl aukščiausių vietų turėtų būti labai didelė.

Kas bus geriausi? Kas dominuos Vilniuje? Kas patirs fiasko, o kas bus atleistas pirmasis? Ta proga, kad prasideda LKL batalijos, portalas 15min pateikia drąsias kito sezono prognozes. Jūsų teismui – 8 teiginiai.

„Wolves“ nuotr./„Wolves Twinsbet“ – Rygos VEF
„Wolves“ nuotr./„Wolves Twinsbet“ – Rygos VEF

„Wolves Twinsbet“ reguliariajame sezone tarpusavio dvikovose įveiks „Rytą“ ir užims pirmąją vietą

Tiek „Rytas“, tiek „Wolves“ šią vasarą padirbėjo iš peties, tačiau kiek skirtingai. Vilniečiai labiau akcentą dėjo priekinėje linijoje, ją sustiprindami dviem mohikanais – Stevenu Enochu ir Ąžuolu Tubeliu. Tuo metu „vilkai“ labiau stiprinosi gynėjų grandį – atvyko didžiuliai puolimo talentai Anthony Cowanas ir Andrew Andrewsas, vis dar kylantis žaidėjas Matas Jogėla, o komandoje liko puikų sezoną turėjęs Kristupas Žemaitis, Tre'shawnas Thurmanas ir vis dar naudingas veteranas Jeffery Tayloras.

Šiuolaikinis krepšinis – gynėjų/perimetro krepšininkų žaidimas, todėl prognozė tokia – „vilkai“ laimės 3 iš 4 tarpusavio susitikimų su „Rytu“ ir reguliariajame sezone užims pirmąją vietą. „Wolves“ turi labai gilią sudėtį tiek gynėjų, tiek puolėjų grandyje, savo vertę jau įrodžiusių A.Cowano ir A.Andrewso tandemas bus nesulaikomas, o centrų liniją „vilkai“ dar papildys, nes kaip ir minėjo Donatas Zavackas, galimybių stiprintis dar tikrai yra. „Rytas“ neturi pakankamai žaidėjų gynyboje, kurie gali stabdyti „Wolves“ perimetro žaidėjus, todėl tai yra neparankus oponentas LKL čempionams.

Zalgiris.lt nuotr./„Žalgiris“ žaidėjai
Zalgiris.lt nuotr./„Žalgiris“ žaidėjai

„Žalgiris“ užims antrąją vietą LKL reguliariajame sezone

Turbūt drąsiausia šio teksto prognozė. Taip, galbūt atrodo keistai, bet yra trys svarūs argumentai, kodėl taip gali atsitikti. Pirma,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas