Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 04 08

Du kėlinius Alytuje vargęs „Žalgiris“ čempioniškai smogė po pertraukos

Kauno „Žalgiris“ (25-4) du kėlinius buvo priverstas vytis savo varžovus, tačiau galiausiai įjungė aukštesnę pavarą ir nurūko milžinišku tempu. Sekmadienį Lietuvos čempionų viešnagė į Dzūkiją buvo sudėtingesnė nei planuota, tačiau antroje rungtynių pusėje Šarūno Jasikevičiaus auklėtinius gelbėjo čempioniškas charakteris. „Žalgiris“ svečiuose pranoko „Dzūkiją“ (9-20) – 82:60 (18:24, 21:17, 24:6, 19:13).
Kauno „Žalgiris“ – Alytaus „Dzūkija“
Edgaras Ulanovas / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Pirmus du kėlinius alytiškiai savo kur kas tituluotesniems varžovams metė labai rimtą iššūkį ir įpusėjus mačui net turėjo dviejų taškų pranašumą (41:39).

Tačiau trečiajame kėlinyje „Žalgiris“ pasikeitė neatpažįstamai. Pusę kėlinio dzūkai nesugebėjo pelnyti nė taško, o svečiai smogė 16:0 ir išsprendė rungtynes.

Trečią kėlinį „Žalgiris“ laimėjo 24:6 ir paskutinis ketvirtis tebuvo formalumas.

Beje, rungtynes svečiai baigė be Axelio Toupane'o. Trečiojo ketvirčio pradžioje kamuolį praradęs prancūzas šiurkščiai koja ant parketo paguldė į greitą ataką skubėjusį Parrishą Petty, o teisėjas Jurgis Laurinavičius nedvejodamas skyrė diskvalifikacinę pražangą.

Vis dėlto „Dzūkija“ tuo nė kiek nepasinaudojo. P.Petty prametė baudų metimus, o „Žalgiris“ netrukus susikūrė ir dviženklį pranašumą.

„Dzūkija“: Charlesas Callisonas 14, Alanas Wigginsas 10, Parrishas Petty, Paulius Petrilevičius ir Nikolaos Stylianou po 7.

„Žalgiris“: Beno Udrihas 11 (5 rez. perd.), Kevinas Pangosas ir Brandonas Daviesas po 9, Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis, Antanas Kavaliauskas ir Gytis Masiulis po 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?