Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 28

Edvinas Šeškus žais pas tėvą Jonavoje

Jonavos „CBet“ pasirašė sutartis su dviem naujokais. Po penkerių metų pertraukos į Nacionalinę krepšinio lygą („Vikinglotto-NKL“) sugrįžta Edvinas Šeškus. Komandą taip pat papildo įžaidėjas Liamas O'Reilly, sezoną pradėjęs Vokietijoje.
Edvinas Šeškus
Edvinas Šeškus / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Neseniai E.Šeškus buvo išvykęs į peržiūrą Jeruzalės „Hapoel“ komandoje, tačiau Izraelyje neįsitvirtino ir buvo paleistas.

Praėjusį sezoną E.Šeškus žaidė Taivane ir su „Pauian“ ekipa nužingsniavo iki lygos pusfinalio. Per 32 sezono mačus gynėjas rinko po 18,6 taško, 8,2 atkovoto kamuolio ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

25-erių 196 cm ūgio krepšininkas į NKL grįžta po penkerių metų pertraukos. 2015-16 m. atstovaudamas Raseinių „Rasams“ jis pelnydavo po 17,2 taško. Iš viso NKL lygoje E.Šeškus yra sužaidęs 65 rungtynes.

Lietuvos krepšinio lygoje krepšininkas yra atstovavęs Vilniaus „Sakalų“, Prienų „Vytauto“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubams, žaidęs Estijoje, Graikijoje. Taip pat buvo Lietuvos jaunimo rinktinės narys.

L.O'Reilly, 24 metų 188 cm ūgio įžaidėjas iš Teksaso, po studijų JAV rungtyniavo Komarno „MBK Rieker“ (Slovakija) bei Limasolio „Apollon“ (Kipras) ekipose, o šį sezoną pradėjo „Giessen 46ers“ klube Vokietijoje.

Vokietijos čempionate jis sužaidė 11 rungtynių (5 starto sudėty), per 18,7 min. rinkdamas po 6,1 taško bei atlikdamas po 2,2 rezultatyvaus perdavimo. Rezultatyviausias rungtynes L.O'Reilly sužaidė gruodžio pradžioje, kai į „Brose Basket“ krepšį įmetė 20 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas