Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 11

G.Žibėno laiške „Ryto“ sirgaliams – mintys apie pasitikėjimą, vienybę ir pagarbą

Vilniaus „Rytas“ jau pirmadienį rinksis į pirmąją pasiruošimo sezonui treniruotę, o komandos vairininkas Giedrius Žibėnas laišku kreipėsi į ištikimiausius ekipos sirgalius.

15min pasiekė Giedriaus Žibėno siųstas laiškas ištikimiausiems Vilniaus „Ryto“ sirgaliams (abonementų turėtojams). 15min pateikia neredaguotą teksto versiją.

„Mieli Vilniaus „Ryto“ fanai,

Stipriausios sostinės sporto organizacijos ir mūsų komandos vardu norėčiau padėkoti už Jūsų ištikimą palaikymą ir kantrybę visą praėjusį sezoną. Sudėtingi pandemijos iššūkiai tik dar kartą įrodė, kad „Rytas“ be jokios abejonės turi geriausius fanus Lietuvoje. Net ir žaidžiant tuščiose arenose, įvairiomis palaikymo žinutėmis tiek treneriams, tiek žaidėjams, Jūs patikėjote mumis, padėjote kartu atsistoti ir ryžtingai eiti į priekį.

O dabar viskas prasideda nuo pradžių. Vasarą kartu su Klubo vadovais ieškojome geriausių sprendimų dėliojant ateinančio sezono komandos paveikslą tam, kad surinkti vaikinai degtų dideliu noru ir būtų pasiruošę atiduoti visas jėgas ginant „Ryto“ garbę. Norime žaidėjams įskiepyti tai, jog stipri organizacijos kultūra grindžiama pasitikėjimu, vienybe ir pagarba klubo spalvoms. Komanda ir jos galutinis tikslas visada yra svarbesnis už individualų asmenį.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Giedrius Žibėnas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Giedrius Žibėnas

Mano nuomone, abipusės pagarbos kūrimas yra treniravimo esmė. Žingsnis po žingsnio turime augti kaip komanda, investuoti į kiekvieną „Ryto“ žaidėją. Negalime pradėti treniruotės nežinodami, kaip jaučiasi kiekvienas narys, eidamas į aikštelę. Labai nekantrauju gyvai pasimatyti su Jumis arenoje. Tikiu, kad nekantrauja ir vaikinai, kurie jau po kelių dienų rinksis į pasirengimo stovyklą.

Nuo šiandien „Rytas“ pradeda uždarą JBR klubo narysčių prekybą ištikimiausiems savo nariams. Nuoširdžiai kviečiu Tave nepraleisti galimybės visur būti kartu su „Ryto“ komanda. Ne tik turėti vietą stebėti rungtynes gyvai, jei tai leis pandemijos situacija, bet ir gauti išskirtinio video turinio iš komandos gyvenimo, kas mėnesį sulaukti „Ryto“ dovanų ir specialių mūsų partnerių pasiūlymų. Labai tikiu, kad kiekvienas, skaitantis šį laišką, taps savotišku „Ryto“ rėmėju, nes su energingu Jūsų palaikymu – esame pasiruošę kautis su bet kuriuo varžovu iki paskutinės rungtynių sekundės. Stay humble and stay hungry!

Pirmyn, vilniečiai!

Vilniaus „Ryto“ vyriausiasis treneris

Giedrius Žibėnas.“

Kaunietis Giedrius Žibėnas – 37-erių specialistas, praėjusio sezono viduryje perėmęs Vilniaus „Ryto“ vairą iš Donaldo Kairio, kai šio vadovaujama komanda kelionę FIBA Čempionų lygoje užbaigė grupių etape, o Karaliaus Mindaugo taurėje nesugebėjo peržengti ketvirtfinalio barjero.

Sostinės klubas su naujuoju strategu sugrįžo į pergalių kelią bei LKL čempionate iškovojo antrąją vietą, finale 0-3 nusileisdami Kauno „Žalgiriui“.

Iki komplektacijos pabaigos „Rytui“ trūksta dar vieno įžaidėjo, kurį sostinės klubas viliasi surasti artimiausiu metu.

VIDEO: PIKENROLAS: verksniai krepšinyje, Lino Kleizos emocijų protrūkiai ir lietuviai Vasaros lygoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas