Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 26

Gargždų krepšininkai Kaune „Žalgiriui“ sunkumų nesukėlė

Kauno „Žalgiris“ per „Betsafe-LKL“ rungtynes savo arenoje be didesnio vargo nugalėjo „Gargždus“ 96:70 (27:19, 24:20, 29:14, 20:13).
Ignas Brazdeikis  ir Julius Kazakauskas
Ignas Brazdeikis ir Julius Kazakauskas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Gargždiškiai kovingai pradėjo rungtynes ir po Jylano Washingtono metimo atsidūrė priekyje 16:15. Vis dėlto svečių entuziazmą dviem tritaškiais sumažino Karolis Lukošiūnas, savo metimą pridėjo ir Dovydas Giedraitis iš „Žalgiris“ nurūko į priekį 27:19.

Antrajame kėlinyje skirtumas dar sukosi apie dešimties taškų ribą, o trečiajame žalgiriečiai jau galutinai įtvirtino savo pranašumą

Dvigubai Eurolygos savaitei besiruošiantis „Žalgiris“ šį kartą pataupė savo lyderius – Edgaras Ulanovas ir Rolandas Šmitas nebuvo registruoti rungtynėms, likę žaidėjai itin tolygiai dalinosi minutes. Tuo tarpu gargždiškiai neturėjo kertinio aukštaūgio Giedriaus Staniulio, Aurimo Urbono ir Rodney Purviso.

20-ąją pergalę per 24 rungtynės iškovojęs „Žalgiris“ lieka vienvaldžiu „Betsafe-LKL“ lyderiu, o 5 pergales savo sąskaitoje turintys „Gargždai“ dalijasi 10-11 vietas su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

„Žalgiris“: Tomas Dimša (3/3 dvitaškių, 5 atk. kam., 4 rez. perd.) ir Achille Polonara po 14 (7 atk. kam.), Dovydas Giedraitis 13, Karolis Lukošiūnas (4/5 tritaškių) ir Ignas Brazdeikis (3/3 dvitaškių) po 12, Isaiah Tayloras 9 (3/6 tritaškių), Laurynas Birutis 8 (5 atk. kam.), ... , Lukas Lekavičius 3 (6 rez. perd.).

„Gargždai“: Isiah Osborne'as 21 (3/7 tritaškių), Šarūnas Beniušis 12 (7 atk. kam.), Jy'lanas Washingtonas 10 (1/5 dvitaškių, 1/5 tritaškių), Mantas Ruikis 8, Julius Kazakauskas ir Joshua Newkirkas (6 rez. perd.) po 7.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas