Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 04

Garsiausi „Ryto“ sirgaliai stoja piestu: „ASG arenoje niekada nesijausime kaip namų komanda“

Dviem Vilniaus klubams – „Wolves“ ir „Rytui“ – viešai bei užkulisiuose diskutuojant dėl galimybės žaisti vienoje arenoje, tvirtą savo poziciją išsakė garsiausi „Ryto“ sirgaliai – „B Tribūna“.
Vilniaus „Ryto“ sirgaliai
Vilniaus „Ryto“ sirgaliai / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Jie kategoriškai nesutinka, kad „Rytas“ keltųsi į „Avia Solutions Group“ areną, priklausančią „Wolves“ klubo įkūrėjui Gediminui Žiemeliui.

„Viešojoje erdvėje sklando daug spaudimo iš kitos barikadų pusės dėl žaidimo kaimynystėje. Akivaizdu, kad jiems to reikia. Bet ar reikia mums?“ – feisbuke viešai klausia „B Tribūnos“ atstovai.

„Kur dingo visi kategoriškumai dėl ryšių su rusų oligarchais? Negi rimtai galite tikėtis, kad „Ryto“ namų rungtynėse nepamatysite nė vienos vilkų reklamos? ASG arenoje niekada nesijausime kaip namų komanda“, – įsitikinę garsiausi „Ryto“ sirgaliai.

„Bet kokį ėjimą į kontaktą su jais vertiname kaip pasidavimą savo idėjoms bei vertybėms. Nė vienas rytfanių centas neturėtų būti skirtas savo priešų rėmimui. Nė vienas“, – kategoriškai teigia „B Tribūna“.

„Avia Solutions Group“ arenoje po rekonstrukcijos tilps kiek daugiau nei 10 tūkst. sirgalių krepšinio rungtynėse, o šalia besiglaudžiančioje „JEEP“ arenoje įsitenka keturis kartus mažiau – 2,5 tūkst. krepšinio aistruolių.

Evaldo Stakėno nuotr./Rekonstruota „Avia Solutions Group“ arena
Evaldo Stakėno nuotr./Rekonstruota „Avia Solutions Group“ arena

„Mes puikiai suprantame, kad „JEEP“ arena turi trūkumų. Mes taip pat norime didesnės arenos, patogesnių sąlygų visiems fanams, bet tik ne tokiu būdu. Mums nesuprantama kaip Vilniaus miestas atsidūrė situacijoje, kad reprezentacinis bei stipriausias sostinės klubas turi tik tokią alternatyvą. Kad norėdamas plėstis bei žaisti didesnėje arenoje, turi jaustis purvinas. Nėra jokių klausimų, kad klubo ir miesto strateginis tikslas turi būti savos arenos turėjimas, o ne nepelninga nuoma iš priešų ir amžinas žaidimas svečiuose“, – tęsė „B Tribūna“.

LKL.lt nuotr./Vilniaus „Ryto“ sirgalių plakatas
LKL.lt nuotr./Vilniaus „Ryto“ sirgalių plakatas

„Kol neturėsim naujų namų, turim taikytis su „JEEP“ trūkumais, bet bent jaustis teisūs prieš save ir su šypsena veide eiti į mažesnius, bet jaukius namus“, – emocingą įrašą užbaigė ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai.

Priminsime, kad „Wolves“ klubą ir „Avia Solutions Group“ areną valdantis G.Žiemelis praėjusią savaitę pareiškė, jog persikėlęs į didesnius namus „Rytas“ už juos netgi mokėtų gerokai mažiau, nei patys „Vilkai“. „Vadinkime tai bendru indėliu į krepšinį“, – tikino G.Žiemelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas