Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 26

Į Vilnių trumpam sugrįžęs Maurice'as Ndouras: „Dabar tikslai yra aukštesni“

Vilniaus „Ryto“ naujokas Maurice'as Ndouras vėlų pirmadienio vakarą nusileido sostinėje ir pasidalino pirmaisiais savo antrojo etapo Lietuvoje įspūdžiais.
Maurice Ndour
Maurice Ndour / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Zhejiang Golden Bulls“ komandos garbę gynė M.Ndouras, palikęs Vilnių praėjusio sezono viduryje. Aukštaūgis tikina, kad Rytų šalyje – visai kitas pasaulis.

„Buvo smagu tai patirti. Pastaruoju metu dalį laiko leidau su nacionaline šalies rinktine, grįžau namo, gerai praleidau laiką. Per paskutinius 15 metų tai buvo pirmas kartas, kai namuose galėjau būti keturis mėnesius. Tiesiog sportavau, buvau su šeima ir dariau tai, ką privalau daryti“, – pasakojo krepšininkas.

Paklaustas, ar džiaugiasi sugrįžęs į Vilnių, M.Ndouras nesuabejojo. Tiesa, „Ryte“ jis žais vos apie mėnesį, nes tuomet vėl pakels sparnus į Kiniją.

„Žinoma, žmogau, labai džiaugiuosi. Labai laukiu, kada galėsiu pamatyti sirgalius. Nekantrauju susitikti su komandos draugais ir grįžti prie darbo“, – teigė „Ryto“ sugrįžėlis.

M.Ndouro teigimu, dabar komandoje yra kitoks atsidavimas, lyginant su praėjusiais metais.

VIDEO: M.Ndour: „Nekantrauju grįžti prie darbų“

„Dabar tikslai yra aukštesni, noriu padaryti daugiau, daugiau laimėti“, – sakė 29-rių senegalietis.

Giedrius Žibėnas praėjusio sezono metu, kai M.Ndouras buvo „Ryte“, dar dirbo asistentu. Dabar jis yra vyriausiasis komandos treneris.

„Tarp mūsų yra puikus ryšys. Jis puikus vyrukas, puikus treneris. Visada turėjome gerus santykius tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Nekantrauju, kada galėsiu pamatyti jį braižantį derinius rungtynės“, – šypsojosi M.Ndouras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas