Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 12 31

Įspūdingiausių LKL blokų rinkinyje – Utenos stogdengio Ž.Skučo dominavimas

„Betsafe-LKL“ čempionate jau sužaisti paskutinieji 2020-ųjų mačai, o oficiali pirmenybių svetainė prieš metų pabaigą sirgalius kviečia pasimėgauti įspūdingiausiais šiemet atliktais blokais.
Žygimantas Skučas
Žygimantas Skučas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Rinkinį atidaro lygos blokų karalius – Žygimantas Skučas. Pirmosiose sezono rungtynėse jis tvirtą „ne“ ištarė savo buvusiam komandos draugui Gyčiui Radzevičiui. Beje, tai ne vienintelis puolėjo sukurtas epizodas, nusipelnęs vietos šiame rinkinyje.

Ketvirtojoje vietoje atsidūrė kitas Utenos „Juventus“ žaidėjas – Gintautas Matulis. Paskutinėmis rungtynių su „CBet“ sekundėmis puolėjas užgesino Marquiso Wrighto metimą ir išsklaidė bet kokias prieniškių viltis kovoti dėl pergalės.

VIDEO: Įspūdingiausių blokų rinkinyje – Utenos stogdengio Žygimanto Skučo dominavimas

Artėdami link pirmosios vietos sutinkame įspūdingą Arvydo Šikšniaus sprintą, kurį puolėjas vainikavo „stogu“. Jo taikiklyje šįkart buvo Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ legionierius Panagiotis Kalaitzakis.

Antrąją poziciją užsitarnavo Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Marekas Blaževičius. Žaisdamas prieš buvusią savo ekipą jis nepagailėjo Martyno Echodo ir šiam išrašė itin galingą bloką.

Vis tik gražiausio šių metų bloko laurus susižėrėne kas kitas, o kartą čia jau sutiktas Ž.Skučas. Utenos klubo ramstis po krepšiu pasitiko vilniečių bokštą M.Echodą ir nė neleido šiam pagalvoti apie lengvus taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus