Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 11

J.Tayloras – apie patirtį Šarlotėje, M.Jordano patarimus ir ryšį su Švedija

Betsafe-LKL TV pokalbių rubrikoje, kurią pristato parduotuvių tinklas DEPO, trumpas pašnekesys su Vilniaus „Wolves“ krepšininku Jeffery Tayloru, skelbia Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“).
Jeffery Tayloras ir Džordže Gagičius
Jeffery Tayloras ir Džordže Gagičius / „Betsafe-LKL“ nuotr.

Neseniai ant parketo sugrįžęs žaidėjas savo karjerą 2012-aisiais pradėjo tuometinėje Šarlotės „Bobcats“ ekipoje. Puolėjas pasidalino prisiminimais iš „Bobcats“ laikų.

„Kai esi pašaukiamas naujokų biržoje, neturi pasirinkimo, kur žaisi. Šarlotė yra nuostabus miestas, organizacija buvo puiki. Jie tuomet iš naujo statė komandą. Turėjome daug jaunų žaidėjų, kurie ieškojo savo kelio. Man tai buvo puiki patirtis. Nutiko netinkamų dalykų, kai buvau ten, bet labai mėgstu šį miestą, o organizacija yra puiki“, – teigė švedas.

Peržiūrėti turinį naujame langetwsrc%5Etfw

Tuo metu, kai J. Tayloras atstovavo Šarlotės ekipai, jos savininku buvo geriausiu visų laikų žaidėju tituluojamas Michaelas Jordanas.

„Kai pirmąkart jį sutikau, jausmas buvo toks, lyg sutiktum ne žmogišką būtybę, jis tikra ikona, – susitikimą su legenda prisiminė J. Tayloras. – Tai buvo didžiulis dalykas. Sutikau jį treniruotėje, buvo nuostabu paspausti jam ranką, turint omenyje viską, ką jis nuveikė krepšinyje. Puikus jausmas jį sutikti.“

„Kalbėjau su juo daug kartų apie krepšinį, – pridūrė pašnekovas. – Jis visada ateidavo į rūbinę po rungtynių. Jei žaidei „Hornets“ jam būnant savininku, jį sutikdavai dažnai.“

Visą pokalbį su J.Tayloru, kuriame jis papasakojo apie ryšį su Švedija ir tikslus savo likusiai karjerai, žiūrėkite čia:

VIDEO: J. Tayloras – apie patirtį Šarlotėje, M. Jordano patarimus ir ryšį su Švedija
Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas