Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 29

J.Valančiūnas davė pažadą dėl rinktinės: „Jeigu sveikata leis – tikrai būsiu“

​​​​​​​NBA reguliariajam sezonui artėjant prie pabaigos „New Orleans Pelicans“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas atskleidė, jog yra pasiryžęs dalyvauti rudenį vyksiančiame Europos čempionate.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Bendraudamas su „TV3 Sport“ ir „Go3“ atstovu Žilvaru Zinkevičiumi, J.Valančiūnas patvirtino būsiąs Lietuvos rinktinėje rudenį.

„Tai yra planuose. Jeigu viskas klostysis, kaip dabar yra, jeigu sveikata leis ir nebus kitų problemų šalyje ar Europoje, tai tikrai dalyvausiu ir tikrai būsiu su rinktine“, – patvirtino J.Valančiūnas.

Uteniškis atskleidė, kad jau bendravo ir su naujuoju Lietuvos rinktinės strategu Kaziu Maksvyčiu, su kuriuo jam ne vieną vasarą teko dirbti dar jaunimo rinktinių laikais.

J.Valančiūnas patikino, kad stebėjo nacionalinės komandos rungtynes per pasaulio čempionato atrankos langus.

„Pavyko stebėti, sekiau viską. Bendravome ir su treneriu, ir su žaidėjais, malonu, kad pasiekė keturias pergales. Tik pradėjęs darbą treneris jau skina pergales. Žinau Kazį labai gerai, labai iš seniai, kiekvieną vasarą praleisdavome kartu jaunių rinktinėse. Apie jį tik pliusai, tikėsimės, kad ir vasara bus sėkminga“, – ryžtingai nusiteikęs sakė Lietuvos rinktinės aukštaūgis.

Šių metų Europos čempionatas rugsėjo 1-18 dienomis vyks Vokietijoje, Italijoje, Čekijoje ir Sakartvele.

Lietuviai grupių etapą žais Vokietijos mieste Kelne, kur jų varžovais bus prancūzai, slovėnai, vokiečiai, bosniai ir vengrai. Sėkmės atveju, lemiamose kovose lietuviai persikeltų į Berlyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas