Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2023 10 14

K.Kemzūra apie A.Žagaro traumą: „Kol kas atrodo rimtokai“

Vilniaus „Wolves“ vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra po pirmojo sezono pralaimėjimo „Betsafe-LKL“ čempionate, kurį po 2 pratęsimų pareikalavusios kovos patyrė Panevėžyje prieš „7bet-Lietkabelį“ rezultatu 105:108, apgailestavo dėl neįvykdytų planų.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / „Betsafe-LKL“ nuotr.

„Jie turbūt norėjo laimėti daugiau, o tiems, kurie nori daugiau, laimė šypsosi, – sakė sostinės klubo treneris. – Nesu patenkintas šios dienos gynyba, neatlikome to, ką planavome, nuo pat pradžių leidome rinkti taškus jų pagrindiniams snaiperiams, davėmė per daug erdvės.

Sugebėjome kažkaip išsiveržti į priekį, bet nepaaiškinama, kaip ketvirtojo kėlinio pabaigoje leidome priimti kamuolį Gediminui Orelikui ir švystelėti tą tritaškį... Po to viskas keitėsi, pratęsime paveikė ir tai, kad netekome Arturo Žagaro. Gaila, bet ką padarysi.“

Daugiau informacijos apie pasaulio čempionate sublizgėjusio latvio traumą K.Kemzūra kol kas neturėjo. Anksčiau legionierius jau buvo patyręs sunkią kelio traumą, todėl pirmajame pratęsime, kai gynėjas verždamasis surikęs suklupo ir ilgai nesikėlė nuo grindų, daugelis pagalvojo apie blogiausią scenarijų.

„Kol kas atrodo rimtokai, o daugiau komentuoti negaliu. Bus padaryti tyrimai, tada ir žinosime“, – iš karto po rungtynių sakė „Wolves“ treneris.

K.Kemzūros tiesioginis oponentas Robertas Štelmaheris po laimėtų rungtynių laimingas švytėjo ir gyrė savo žaidėjų charakterį.

„Tai yra labai gera pergalė, parodėme charakterį. Atrodo, jau viskas, bet tenka žaisti pratęsimą, po to – dar vieną. Mano žaidėjai yra kovotojai, – kalbėjo latvis. – Mums tai buvo sunkios rungtynės, tačiau jos buvo sunkios abiem komandoms. Laimėti ir pralaimėti tokias rungtynes yra visiškai skirtingi dalykai.“

Paklaustas apie gynybą prieš net 33 taškus pelniusį „Wolves“ lyderį Rasheedą Sulaimoną, treneris nusišypsojo.

„Jis yra aukšto lygio žaidėjas, kai vėl su jais susitiksime, gal bandysime kažką daryti kitaip, – sakė R.Štelmaheris. – Kita vertus, tegul jis pelno kad ir 50 taškų, jei mes laimėsime bent 1. Man tinka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius