Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 30

K.Kemzūra kalbėjo apie grįžusius legionierius, M.Kiltinavičius užmynė „Wolves“ komandai

„Wolves“ ir Mažeikių „M Basket-Delamode“ treneriai įvertino savo komandų žaidimą šeštadienio rungtynėse Vilniuje.

„Betsafe-LKL rungtynėse šeštadienį „Wolves“ 84:74 palaužė Mažeikių „M Basket-Delamode“ krepšininkus.

„Patenkinti pergale, nepatenkinti žaidimu. Kažkiek to galima buvo tikėtis, nes daug naujų žaidėjų prisidėjo“, – po mačo sakė „Wolves“ treneris Kęstutis Kemzūra.

Rasheedas Sulaimonas ir Džoržde Gagičius pasirodė pirmą sykį šiame LKL sezone, pradėję sportuoti pilnu ritmu su komanda nuo praėjusio pirmadienio.

5 taškus šeštadienį pelnęs D.Gagičius pradėjo pasirengimą, bet buvo iškritęs kelioms savaitėms dėl traumos, o R.Sulaimonas atvažiavo po sezono Kinijoje – jį klubas norėjo pasaugoti ir pagydyti.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis žaisti R.Sulaimonas pelnė 20 taškų ir buvo rezultatyviausias trečią pergalę pasiekusios „Wolves“ komandos gretose.

„Rasheedas pabaigoje aštrino žaidimą, kaip mes ir norėjome, – sakė K.Kemzūra. – Jis šiandien labai norėjo pasirodyti. Labai stengėsi, gal jam tai sutrukdė – sprendimai nebuvo tobuliausi, bet tai žaidėjas, kuris gali žaisti abejose aikštėse pusėse, yra greitas, staigus, gali kurti sau ir kitiems.“

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: „Wolves“ – Mažeikių „M Basket"
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: „Wolves“ – Mažeikių „M Basket"

K.Kemzūra šįkart į dvyliktuką neįtraukė Egidijaus Mockevičiaus, kuris yra sudaręs laikiną sutartį su klubu. „Wolves“ dar laukia traumą besigydančio Jeffery Tayloro.

Kitas „Wolves“ naujokas Vaidas Kariniauskas žaidė tik 10 minučių, pasijuto prastai ir treneris išėmė gynėją iš rotacijos.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: „Wolves“ – Mažeikių „M Basket"
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: „Wolves“ – Mažeikių „M Basket"

Po mačo K.Kemzūra dar tiksliai nežinojo, kaip susižeidė V.Kariniauskas – lyg ir įspyrė varžovas, tad neturėtų būti prastai, – galbūt tiesiog sumušimas. Bet K.Kemzūra teigė, kad nenorėjęs rizikuoti.

„Pradėjome mačą geru tempu, greitomis atakomis, bet paskui sustojome. Gal todėl, kad norėjome išbandyti Gagičių, kad paruoštume jį Europos taurės varžyboms. Be to, ir gynyboje pridarėme klaidų – nesilaikėme savo taisyklių, susitarimų dėl rizikos. Asistentai suskaičiavo, kad taip praleidome 16 taškų, regis“, – sakė K.Kemzūra.

Jo oponentas Marius Kiltinavičius buvo nepatenkintas tik pirmu kėliniu, kurį „Wolves“ laimėjo 31:15 savo 2,7 tūkst. žiūrovų akivaizdoje.

„Toks nusiteikimas gynyboje – tai yra nusikaltimas, tai kainavo rungtynes, – sakė M.Kiltinavičius. – Bet, tegu nesupyksta „Wolves“ sirgaliai, – kitus tris kėlinius mes buvome geresnė komanda.“

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: "Wolves" - Mažeikių "M Basket"
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./LKL rungtynės: "Wolves" - Mažeikių "M Basket"

M.Kiltinavičius teigė, kad tris kėlinius jo komanda gynėsi gerai, buvo priartėjusi prie 6 taškų, nepaisant prasto pataikymo iš toli.

Nors Mažeikių klubui tai buvo trečia nesėkmė per tris mačus, treneris nedramatizavo: „Visiškai neišgyvenu, kad esame 0-3, nes žinau, kad einame teisinga linkme.“

VIDEO: K. Kemzūra: „Nesinori nė vieno žaidėjo marinuoti ant suolo“
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Wolves“ - „M Basket-Delamode“ [2023-09-30]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas