Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 14

K.Kemzūra pasidžiaugė iškovotu bilietu ir suveikusiu planu: „Padarėme išvadas“

Pirmadienio vakarą Lietuvos krepšinio rinktinė svečiuose užtikrintai pranoko Juodkalnijos rinktinę ir pateko į kitąmet vyksiantį FIBA pasaulio čempionatą. Komandai vadovaujantis Kęstutis Kemzūra gyrė vyrus už parodytą charakterį po skaudaus pralaimėjimo Prancūzijai namuose.
Treniruotės akimirka
Kęstutis Kemzūra / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Manau, kad labai teisingai sureagavome į pralaimėjimą Panevėžyje. Pykome ant savęs, kaip atrodėme, kaip žaidėme. Norėjome reabilituotis prieš sirgalius. Žinojome, kad nebus lengva, su treneriais parengėme gerą žaidimo planą, o žaidėjai, svarbiausia, jį įvykdė. Buvome tokie agresyvūs, kokie ir norėjome būti. Buvome aktyvūs ir fiziškai, ką rodo ir skaičiai – atkovojome 12 kamuolių po varžovų krepšiu, padarėme tik 11 klaidų. Neleidome sirgalių miniai paveikti namų komandos“, – po pergalės savo vyrus gyrė Kęstutis Kemzūra.

VIDEO: Kęstučio Kemzūros mintys po pergalės

FIBA langų metu Kazį Maksvytį pavaduojantis specialistas pažymėjo, kad pratintis prie staiga pasikeitusio amplua nebuvo kada.

„Viskas vyksta labai greitai, pasiruošimo nėra, gal tai kiek ir turėjo įtakos pirmose rungtynėse. Bet niekur nedingsi. Grįžti ir darai tai, ką turi daryti. Palengvino tai, kad turėjau nuostabiausius pagalbininkus“, – savo kolegoms dėkojo strategas.

VIDEO: Mindaugo Kuzminsko mintys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas