Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 16

K.Maksvytis savo vyrams turi pastabų: „Buvo dalykų, kurie erzino“

Naujus antpečius gavęs Kazys Maksvytis kol kas neklumpa, bet pripažįsta, kad Kauno „Žalgirio“ komandos žaidimas jo dar netenkina. Šeštadienio vakarą Lietuvos čempionai 90:74 savo aikštėje LKL rungtynėse pranoko „Šiaulius“. Po mačo strategas savo vyrams turėjo nemažai pastabų.
Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“
Kazys Maksvytis

„Nebuvo tokios lengvos rungtynės, kaip rodo rezultatas. Persvarą įgavome tik paskutiniame kėlinyje. Vienas iš planų toks ir buvo, žinojome, kad „Šiauliai“ žais su maža rotacija, naudojome agresyvią gynybą, matome, kad jie pavargo likus tik 3 ar 4 minutėms. Turėjome galimybę jau anksčiau susikrauti saugų pranašumą, bet leidome varžovams sugrįžti iki 5 taškų“, – kalbėjo strategas.

VIDEO: Kazio Maksvyčio ir Antano Sireikos komentarai

K.Maksvytis neslėpė nuostabos, jog šiauliečiai labai solidžiai žaidė baudos aikštelėje.

„Jie sumetė 42 taškus iš po krepšio, tai buvo ir žaidimas nugara, ir antri šansai. Šitas faktorius mums tikriausiai labiausiai neleido atsiplėšti. Praėjusiose rungtynėse gerai gynėmės, o šiandien neblogai puolime, bet turėjome problemų gynyboje. Buvo dalykų, kurie erzino“, – pripažino strategas.

Strategas užsiminė, jog sumažino derinių skaičių.

„Bandėme atsirinkti tuos, kurie atitinka mano filosofiją, kažkiek pridėsime ir iš mano bagažo. Niekas nepasikeitė nuo praeitų rungtynių. Kiekvieną dieną jaučiuosi vis geriau, dabar bus lengvesnis grafikas ir galėsime daugiau skirti laiko treniruotėms“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas