2020 09 18

Kėdainių „Nevėžis“ keičia pavadinimą

Kėdainių „Nevėžis“ pasirašė ilgalaikę rėmimo sutartį su lažybų bendrove „Optibet“. Generalinio rėmėjo atėjimas verčią naują puslapį „Nevėžio“ istorijoje. Šį organizacijos virsmą simbolizuoja jau ankščiau pristatytas naujasis logotipas, pasikeitusios klubo spalvos bei pavadinimas – nuo šiol klubas vadinsis Kėdainių „Nevėžis-Optibet“.
Kėdainių „Nevėžis“
Kėdainių „Nevėžis“ / nuotr. kknevezis.lt

„Tai yra ypatingai džiugi diena, kadangi net ir sunkiu ekonominiu laikotarpiu pavyko rasti labai stiprų generalinį rėmėją. „Optibet“, būdama stipria užsienio kapitalo įmone, patikėjo mūsų vizija bei ateities planais. Tai yra ypatingai didelis gaivaus oro gurkšnis mūsų organizacijai, kuris, tikimės, padės galutinai padengti klubą slegiančias skolas bei kartu su naujuoju rėmėju visą dėmesį skirti naujiems tikslams ateityje“, – sakė klubo direktorius Vytenis Gulbinas.

„Optibet“ priklauso „ENLABS“ įmonių grupei ir veikia Baltijos šalyse bei Suomijoje. Į Lietuvos rinką bendrovė žengė 2018 metais.

„Dirbdami skirtingose šalyse remiame įvairias sporto šakas ir komandas, nes tikime, kad tik su verslo parama sportas judės pirmyn. Naują etapą pradėjusio „Nevėžio“ darbai bei iniciatyvos mus maloniai stebina. Manome, kad per metus laiko jų nuveikti darbai yra tik pati pradžia didelių projektų ateityje“, – teigė „Optibet“ prekės ženklo vadovė Lietuvoje Greta Žudytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas