Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 01

Krepšinio aistruoliams – Eurolygos dovana: istorinių rungtynių transliacijos portale 15min

Be džiaugsmingų krepšinio emocijų likusiems ir laiką namie leidžiantiems sporto mėgėjams – gera žinia: Eurolyga 15min skaitytojams dovanoja istorinių šio turnyro finalų transliacijas, kurias bus galima stebėti portale 15min ir portalo „Facebook” paskyroje.
Šarūnas Jasikevičius triumfuoja Eurolygos finale 2009 m.
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Pirmoji transliacija – jau šiandien 19 val., joje matysime rekordus gerinusią Tel Avivo „Maccabi“ ir Bolonijos „Skipper“ 2004-ųjų Eurolygos finalo dvikovą, kurioje puikiu žaidimu sublizgėjo Šarūnas Jasikevičius. Antroji – penktadienį taip pat 19 val. – primins 2005-ųjų Eurolygos finalą tarp Šarūno Jasikevičiaus ir sensacingai į jį prasmukusio Arvydo Macijausko.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Urbonas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Urbonas

„Džiaugiamės, kad, kaip oficialūs Eurolygos žiniasklaidos partneriai, parodysime efektingas krepšinio istorijon patekusias finalines Eurolygos dvikovas, kuriose žibėjo ir pirmo ryškumo Lietuvos žvaigždės – Šarūnas Jasikevičius, Ramūnas Šiškauskas, Arvydas Macijauskas, – sako 15min krepšinio apžvalgininkas Donatas Urbonas. – Be to, kiekvieną transliaciją praturtinsime ir specialiu turiniu apie tų rungtynių istoriją, pateiksime įdomiausių faktų. Neabejoju, kad tai bus puiki pramoga karantino vakarais visų kartų 15min skaitytojams.“

Artimiausiomis savaitėmis 15min portale ir 15min „Facebook” paskyroje pamatysite: kaip Šarūnas Jasikevičius tapo tituluočiausiu lietuviu Eurolygos istorijoje; Šaro benefisą Eurolygos finale prieš Arvydą Macijauską; paskutinių sekundžių trilerį tarp Šarūno Jasikevičiaus ir Ramūno Šiškausko; Ramūno Šiškausko fenomeną, kuris jam nukalė įspūdingą sutartį su Maskvos CSKA; Jonui Kazlauskui netikėčiausia atomazga pasibaigusį Eurolygos finalą; kitas dramatiškiausias Eurolygos titulo kovas.

Pirmosios istorinės Eurolygos finalų transliacijos šią savaitę – jau šiandien ir penktadienį 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas