Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 14

Kritika V.Kariniausko kritikams: „Jo krepšinio IQ – vienas aukščiausių visoje Lietuvoje“

Vaidą Kariniauską kitą sezoną klube vėl treniruosiantis Marius Kiltinavičius nusprendė netylėti ir apginti savo auklėtinį.
Vaidas Kariniauskas
Vaidas Kariniauskas / Skirmanto Lisausko /15min nuotr.

Specialisto teigimu, 29-erių V.Kariniauskas sulaukia nepelnytos kritikos.

Pagrindinį įžaidėją Roką Jokubaitį draugiškose rinktinės rungtynėse keičiantis V.Kariniauskas kol kas sužaidė 4 mačus, kuriuose vidutiniškai rinko po 5,8 taško, 1,5 rezultatyvaus perdavimo, 1,3 perimto kamuolio ir 1,8 klaidos per 14 su puse minutės.

Skirmanto Lisausko /15min nuotr./Vaidas Kariniauskas
Skirmanto Lisausko /15min nuotr./Vaidas Kariniauskas

„Noriu pasisakyti tema, kuriai aš nesu abejingas tiek iš profesinės, tiek iš žmogiškosios pusės“, – įrašą feisbuke pradėjo M.Kiltinavičius.

„Pastarosiomis dienomis, viešoje erdvėje, girdžiu ir matau labai daug absurdiškų ir tiesos neatitinkančių kalbų apie mano žaidėją ir taip pat mano draugą Vaidą Kariniauską.

Tiesą pasakius – man yra labai pikta skaityti ir klausyti visų tų spekuliacijų ir nesąmonių. Žmonės, neturintys pakankamai gilaus ir detalaus tiek taktinės, tiek techninės krepšinio pusės supratimo, komentuoja Vaido žaidimą Lietuvos rinktinėje visiškai neįsigilinę į situacijas.

Karinė yra žaidėjas, turintis vieną aukščiausių krepšinio IQ visoje Lietuvoje. Jis labai aukšto lygio krepšininkas ir žmogus su nuostabiomis vertybėmis, norintis atiduoti visas savo jėgas ir širdį Lietuvai. Žinau, kad jis yra labai stipri asmenybė ir nepaisydamas viso šito, absoliučiai nepelnyto negatyvo, kovos toliau“, – pabrėžė treneris.

LKL nuotr./Marius Kiltinavičius
LKL nuotr./Marius Kiltinavičius

Kitą sezoną V.Kariniauskas žais M.Kilinavičiaus treniruojamoje Mažeikių „M Basket“ ekipoje, sugrįžtančioje į aukščiausią Lietuvos krepšinio divizioną – „Betsafe-LKL“ lygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas