Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
11:58

L.Kleiza – apie A.Trinchieri nesitvardymą: „Nėra kvailų klausimų, yra kvaili atsakymai“

Eilinį Vilniaus „Ryto“ smūgį sekmadienio vakarą sostinėje sugėręs Kauno „Žalgirio“ vairininkas Andrea Trinchieri prarado savitvardą ir spaudos konferencijoje klausimą apie nemotyvuotus žaidėjus uždavusį žurnalistą pavadino „vargšu, kuris gyvena vargingą gyvenimą“. 15min laidos PIKENROLO dalyvis Linas Kleiza pasmerkė tokį stratego iš Italijos pasisakymą.

Tai buvo ketvirtasis Giedriaus Žibėno antausis Kauno „Žalgiriui“ per pastarąsias penkerias rungtynes, jei įskaičiuotume skauduliu pasibaigusią praėjusio sezono Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalo seriją, kurią Keenano Evanso netekęs šalies flagmanas pralaimėjo 1-3.

Nors vasaros metu Andrea Trinchieri ne kartą akcentavo širdyje išlikusį skausmą dėl iš rankų išplėšto titulo, spaudos konferencijos metu 56-erių metų specialistas įtūžo po klausimo apie krepšininkų motyvacijos stygių.

„Kaip galite paaiškinti, kad po pralaimėto LKL finalo „Žalgiris“ vis tiek turi mažiau motyvacijos, mažiau energijos nei „Ryto“ komanda?“ – Kauno komandos vairininko paklausė vienas žurnalistų.

„Nesuprantu, ką norite pasakyti. Praėjęs sezonas yra praėjęs sezonas, finalas susidėjo iš ketverių rungtynių. Nežaidėme gerai, pralaimėjome tritaškiu. O dabar kalbi apie motyvaciją? Kokį gyvenimą gyveni? Koks tavo mentalitetas? Jeigu aš mąstyčiau kaip tu, būčiau sodininkas“, – sakė A.Trinchieri, vėliau šį žiniasklaidos atstovą įvardijęs kaip „vargšą žmogų, gyvenantį vargingą gyvenimą“.

VIDEO: A. Trinchieri: „Smailagičius žaidžia blogai, jam reikia vytis komandą“

Tokius pasisakymus pasmerkė aštrių pasisakymų pats nevengiantis legendinis šalies krepšininkas Linas Kleiza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas