Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 03

L.Kleiza aptarė G.Žiemelio užmestą jauką, bet „Ryto“ horizonte – kitas specialistas

Šeštadienio popietę prieš lemiamas penktąsias Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pusfinalio serijos rungtynes tarp dviejų sostinės klubų Vilniaus „Wolves Twinsbet“ savininkas Gediminas Žiemelis feisbuke pasidalijo mįslinga žinute apie neva Vilniaus „Ryto“ jau priimtą sprendimą pakeisti trenerį Giedrių Žibėną. 15min laidos PIKENROLAS dalyviai Linas Kleiza ir Jonas Mačiulis dalijosi mintimis apie šią G.Žiemelio provokaciją, o portalas atkasė tikrojo „Ryto“ kandidato pavardę.

„Truputėlis informacijos prieš šiandienos rungtynes, – likus dviem valandoms iki rungtynių rašė Gediminas Žiemelis. – Gudelis nuolat pabrėžia, kad nori ištikimybės iš savo darbuotojų (keista), tačiau po to dažniausiai pasinaudojęs jais „išmeta į šiukšlių dėžę“. Mano žvalgyba patvirtino, kad kitą sezoną „Rytas“ turės naują trenerį, pasirašyta sutartis. Nesuprantu, kam tokioje situacijoje Žibėnui spjaudytis ir stumdyti rinktinės narius. Bet gal jam patinka, kai juo naudojasi ir išmeta į šiukšlių dėžę.“

Nors būsimo „Betsafe-LKL“ finalininkų iš Vilniaus stratego pavardės G.Žiemelis neįvardino, nuotraukų koliažą jis papuošė ir Kazio Maksvyčio nuotrauka.

„Žinutės prasmė yra aiški – Gediminas prieš rungtynes norėjo destabilizuoti varžovą, įnešti į „Ryto“ stovyklą papildomo chaoso. Kai aš dar buvau „Ryte“, situacija buvo panaši, kai pusfinalio metu nutekėjo informaciją, jog Dainius Adomaitis pakeis Rimą Kurtinaitį. Tai gali įnešti destrukcijos, nors dabar „Rytas“ šito išvengė“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė legendinis šalies krepšininkas ir buvęs „Ryto“ sporto vadovas Linas Kleiza.

Patricija Adamovič / BNS nuotr./Giedrius Žibėnas
Patricija Adamovič / BNS nuotr./Giedrius Žibėnas

Galiausiai Giedriaus Žibėno vadovaujamas „Rytas“ laimėjo penktąjį mačą 92:86 ir septintą kartą iš eilės iškopė į „Betsafe-LKL“ finalą.

„Nežinau, ar tokia G.Žiemelio žinutė dar labiau sumotyvavo „Ryto“ žaidėjus. Tai gali visaip suveikti“, – sakė L.Kleiza.

„Betsafe-LKL“ titulą prieš dvejus metus iškovojęs G.Žibėnas tapo bene ryškiausia šio Vilniaus derbio pusfinalyje figūra. Antrajame mače 40-metis specialistas per masinį susistumdymą į nugarą stumtelėjo „vilkų“ įžaidėją Kristupą Žemaitį, o viešoje erdvėje po kelių dienų paplito „Ryto“ stratego spjūvis link „Wolves Twinsbet“ atsarginių suolo.

„Dalis tiesos toje G.Žiemelio žinutėje buvo, – sakė L.Kleiza. –

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas