Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 23

L.Lekavičius: „Turėjome labai gerą išbandymą“

Kauno „Žalgiriui“ metimu su pražanga pergalę 85:84 prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ atnešęs įžaidėjas Lukas Lekavičius sako, kad lemiamoje atakoje varžovai nesusikalbėjo, o jis tuo pasinaudojo.
Lukas Lekavičius
Lukas Lekavičius / zalgiris.lt nuotr.

„Manau, varžovai kažkiek susimovė gynyboje. Planas buvo panašus, bet varžovai turėjo eiti „per apačią“. Tarp jų įvyko kažkokia klaida, nesusikalbėjimas, pastebėjau didelį tarpą, veržiausi į patogią kairę pusę, tad viskas gerai išėjo“, – taip lemiamą ataką prisiminė krepšininkas.

Anot L.Lekavičiaus, „Žalgirio“ žaidimas šeštadienį priminė amerikietiškus kalnelius.

„Turėjome labai gerą išbandymą, žaidėme dvejas sunkias rungtynes su labai fiziškomis komandomis. Jos gerai ginasi, tad kažkiek strigome pradžioje. Po to suradome būdų užpulti, pabėgome truputį, bet varžovai sugrįžo. Gal kažkiek atsipalaidavome? Sunku pasakyti, bet džiugu, kad pavyko iškovoti pergalę, – kalbėjo įžaidėjas. – Mūsų sudėtis nelabai keitėsi, turėjome kuo atsakyti į fiziškumą pernai, manau, turėsime ir šiemet. Patys esame gana fiziška komanda, turėsime vaistų.“

Taip pat gynėjas pripažino, kad šiandien ekipai šiek tiek trūko energijos.

„Kipre turėjome stovyklą, 3 gana sunkias treniruotes, tada buvo dvejos rungtynės iš eilės, tad energijos trūko. Tačiau toks ir yra šios stovyklos tikslas – įkrauti baterijas, pasitreniruoti, turėti didelį krūvį. Viskas gerai“, – apibendrino L.Lekavičius.

Prieš kelionę į Lietuvą kauniečiai dar turės šiek tiek laisvo laiko Kipre.

„Išeisime visi kartu pavalgyti, pasibūti kartu. Stovykloje yra ir toks tikslas – ir pasitreniruoti, ir pasibūti kartu. Viską suspėsime“, – sakė L.Lekavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas