Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lai nauja serija prasideda – bilietai į „Žalgirio“ rungtynes vėl iššluoti

Dvigubą Eurolygos savaitę pergalingai pradėję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį vėl sulauks gausaus sirgalių palaikymo – „Žalgirio“ arenoje vyksiantį susitikimą su Vitorijos „Baskonia“ stebės pilnutėlė „Žalgirio“ arena.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paskutinius bilietus į Eurolygos 31-ojo turo dvikovą sirgaliai išgraibstė jau rungtynių dieną. Tai yra jau 14-tos šio sezono Eurolygos rungtynės, kuriose išparduoti visi bilietai.

Suprasti akimirksniu

  • 15min primena, kad antradienį nutrūko Kauno „Žalgirio“ taip vadinamų „sold out“ serija.
  • 30 Eurolygos rungtynių iš eilės nuo 2022 metų spalio sirgaliai išpirkdavo visus bilietus į „Žalgirio“ rungtynes Nemuno saloje, kol serija nutrūko šią savaitę per rungtynes su Bolonijos „Virtus“

Po šių rungtynių reguliariajame sezone žalgiriečiams liks sužaisti vos du Eurolygos susitikimus namų arenoje – vis dar yra galimybė įsigyti bilietus į kovo 28 d. mačą su Milano „EA7 Emporio Armani“ ir į balandžio 11 d. dvikovą su Madrido „Real“.

Akistatoje su Milano ekipa sirgalių laukia ir ypatingas svečias – per rungtynių didžiąją pertrauką savo pasirodymą surengs Eurovizijoje Lietuvai atstovausiantis atlikėjas Silvester Belt.

Sparčiai tirpsta bilietai ir į trečiąją sezono dvikovą su Vilniaus „Ryto“ ekipa, kuri „Žalgirio“ arenoje vyks balandžio 14 d.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka

Šios rungtynės ir vėl bus ypatingos, kadangi vėl keisis ištikimiausių komandos sirgalių aktyvaus palaikymo tribūna – žalgiriečių palaikymas bus kuriamas iš 130/131 sektoriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas