Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 20

Landsbergis, Lietuva ir „Žalgiris“ skandavęs komentatorius Vaidas Čeponis pasiaiškino

„Chocho! Žalgiris! Lietuva! Landsbergis!“ – Edgarui Ulanovui žlugdant Vilniaus „Lietuvos ryto“ viltis laimėti Karaliaus Mindaugo taurę, eteryje šūkavo Vaidas Čeponis. Emocingai finalo dvikovą tarp „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komentavęs vyras sukėlė didžiulę diskusijų audrą: vieniems šios frazės kėlė juoką, kitiems – pyktį.
Vaidas Čeponis
Vaidas Čeponis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Sukėlęs diskusijų audrą, praėjus dienai nuo turnyro finišo V.Čeponis nusprendė paaiškinti savo elgesį feisbuke.

Jei įžeidžiau „Lietuvos ryto“ sirgalius, tai jų labai atsiprašau.

„Sveiki, oranžinio sviedinio mylėtojai ir mylėtojos. Šiomis dienomis kilo ažiotažas dėl mano komentavimo sekmadienį. Laiškuose susilaukiau kelių „Lietuvos ryto“ fanų pasipiktinimo dėl to, kad neva labai palaikiau „Žalgirį“ finale. Iš tiesų, tai nieko nepalaikiau.

Transliacijos pradžioje pajuokavau, kad visa širdimi sirgsiu už „Žalgirį“, nes mano kolegos Kazlausko vardas Rytis, dėl to jis palaikys „Lietuvos rytą“. Anksčiau ne kartą susilaukiau „Žalgirio“ fanų priekaištų, kad menkinu „Žalgirį“ ir palaikau „Lietuvos rytą“. Noriu pasakyti, kad emocingiau reaguoju į efektingas atakas ir į tuos metimus, kurie padeda sugrąžinti intrigą. Man svarbiausia, kad rungtynės būtų įdomios ir intriguojančios.

VIDEO: V.Čeponio šou: Chocho! Žalgiris! Lietuva! Landsbergis!

Jei įžeidžiau „Lietuvos ryto“ sirgalius, tai jų labai atsiprašau. Taip, rungtynių antroje pusėje sušukau garsiąją frazę, bet tai viskas juk buvo pusiau juokais. Apskritai tų mano juokelių nebūna tiek daug, stengiuosi kalbėti tik apie rungtynes, jas paanlizuoti, bet į tuos „bajeriukus“ kažkaip visi labai reaguoja. Tai gal reikės labiau surimtėti (šypsosi).

Kita vertus, krepšinis man ir pramoga, manau, kaip ir daugeliui aistruolių, todėl kartais pajuokauju. Pripažįstu, kad ir suklystu ar kokį nevykusį „bajeriuką“ pasakau. Bandysiu pasitaisyti (šypsosi). Juk dar labai jaunas esu. Sėkmės visiems. Laikykit sviedinį tvirčiau! Tegul laimi stipriausi!“

V.Čeponis komentavo Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą kartu su Ryčiu Kazlausku. Vaidas taip pat komentuoja rungtynes BTV televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai