Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 24

„Lietkabelio“ treneris: „Gėdingos rungtynės, žaidėme it vaikai prieš vyrus“

Kazys Maksvytis po pergalės Panevėžyje sakė, kad 100-ąjį tašką pelnę Džiugas Slavinskas turės visai komandai pirkti picas – tokia komandos tradicija. Treneris taip pat ketina auklėtiniams skirti tris laisvas dienas.
Nenad Čanak
Nenad Čanak / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Ne dėl to, jog „Neptūnas“ tiesiog įspūdingai patiesė Panevėžio „Lietkabelį“, laimėdamas rungtynes 100:76. Pasak K.Maksvyčio, komandai tiesiog reikia „emocinio persigrupavimo“.

„Gera pergalė. Buvome duobėje, ypač jautėsi emocinis nuosmukis. Todėl tai labai svarbi iš pergalė, juolab, kad ji – prieš turnyrinės lentelės kaimynus, kuriems Klaipėdoje buvome pralaimėję“, – kalbėjo K.Maksvytis.

Jis džiaugėsi, kad „gana gerai pavyko rungtynių planas“. „Manau, viską lėmė gera gynyba, kurios laikėmės visas rungtynes“, – pridūrė treneris.

Paklaustas, ar tiek daug žaisti per Laimoną Kisielių, pelniusį 21 tašką, buvo taktinis sumanymas, K.Maksvytis paaiškino:

„Mes norėjome atakuoti Simą Jasaitį. Jis nėra blogas gynėjas, bet norėjome jį nuvarginti, nes jis yra pavojingas atakose. Manau, mums tai pavyko“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Lietkabelis“ - „Neptūnas“ [2018-11-24]

Pirmą LKL pralaimėjimą namų arenoje patyrusio „Lietkabelio“ treneris Nenadas Čanakas pripažino, kad jo komanda žaidė neleistinai blogai.

„Rungtynės gėdingos. Noriu atsiprašyti gerbėjų. Žaidėme labai blogai. “Neptūnas„ mus pranoko kiekviename krepšinio elemente. Atrodė, kad susitiko vyrų ir jaunimo komandos. Nesame tai, kas jau galvojame, kad esame. Tikiuosi, pertrauka klubinėse varžybose mums išeis į naudą. Energetiškai atrodėme labai prastai ir mums reikia pertraukos, kad susiklijuotume“, – kalbėjo serbas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Lietkabelis“ - „Neptūnas“ [2018-11-24]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai