Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 04

„Lietkabelis“ savo sirgaliams pristatė naujovę

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ pristato naujovę – nuo kito sezono klubo abonementus pakeis narystės, suteiksiančios gerbėjams dar daugiau galimybių tapti komandos dalimi.
Apdovanojimų akimirka
Apdovanojimų akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prekyba 2023-24 m. sezono narystėmis startuos kitą antradienį, balandžio 11 d., o jas įsigyti pirmumo teisę turės šio, 2022-23 m. sezono abonementų turėtojai.

Kaip įprasta, kiekvienas įsigijęs „7bet-Lietkabelio“ narystę gaus nuolatinę vietą Kalnapilio arenoje į visas Panevėžio ekipos 2023-24 m. sezono namų rungtynes. Be to, nariai galės apsilankyti specialiuose susitikimuose su komandos atstovais prieš sezoną ir jo metu, diskutuoti ir dalyvauti įvairiuose konkursuose privačioje Facebook grupėje.

Kiekvienas narys taip pat bus įrašytas narių garbės lentoje, gaus išskirtinio dizaino „7bet-Lietkabelio“ šaliką ir kitas papildomas naudas sezono eigoje.

„Tai ilgai brendęs sprendimas suteikti savo sirgaliams kur kas daugiau nei tik galimybę stebėti rungtynes Kalnapilio arenoje, – kalbėjo „7bet-Lietkabelio“ komandos vadovas Lukas Grabauskas, – Vertiname savo lojalius sirgalius, kurių kasmet daugėja, ir jaučiame, kad esame pasiruošę būti dar atviresni žmonėms, pateikti papildomą komunikacinį turinį ir įtraukti sirgalius į klubo iniciatyvas, todėl tikimės, kad kiekvienas narystės turėtojas jausis „7bet-Lietkabelio” dalimi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas