Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 17

Lietuvos kariuomenė pasirašė sutartį su krepšinio klubu Kauno „Žalgiris”

Lapkričio 17 d. prieš Eurolygos varžybas su Miuncheno „Bayern“ pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Lietuvos kariuomenės ir krepšinio klubo Kauno „Žalgiris“. Sutartį pasirašė Lietuvos kariuomenės vadas generolas Valdemaras Rupšys ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas, – rašoma Lietuvos kariuomenės pranešime spaudai.
 Lietuvos kariuomenės vadas generolas Valdemaras Rupšys ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.
Lietuvos kariuomenės vadas generolas Valdemaras Rupšys ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas. / Ievos Budzeikaitės nuotr.

Sutarta tęsti tarpusavio bendradarbiavimą, kartu ugdyti pilietinę visuomenę, didinti sąmoningumą, šviesti ir informuoti apie Lietuvos saugumo ir gynybos politiką, Lietuvos kariuomenę ir jos vaidmenį užtikrinant šalies saugumą, rūpintis vaikų ir jaunimo socializacija ugdant patriotiškumą ir pilietiškumą.

Pasirašytoje sutartyje numatoma bendradarbiauti vykdant bendrus sporto projektus ir organizuojant renginius, dalintis informacija apie juos, siūlant edukacines, sportines ir kitas bendras veiklas bei Lietuvos kariuomenės Nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos kariams skirti kvietimus stebėti Lietuvos krepšinio lygos ir Eurolygos rungtynes, vyksiančias Kauno „Žalgirio“ arenoje.

 Ievos Budzeikaitės nuotr./ Lietuvos kariuomenės vadas generolas Valdemaras Rupšys ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.
Ievos Budzeikaitės nuotr./ Lietuvos kariuomenės vadas generolas Valdemaras Rupšys ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas