Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 08 22

Lietuvos rinktinė Jono Valančiūno sulauks tik šeštadienį

Parašą ant naujos ketverių metų sutarties su „Toronto Raptors“ padėjęs Jonas Valančiūnas grįžta į Lietuvą ir prisijungs prie toliau Europos čempionatui besirengiančios Lietuvos rinktinės.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kelionė iš Toronto užtruko kiek ilgiau nei planuota. Iš pradžių buvo manoma, kad vidurio puolėjas tėvynėje pasirodys jau penktadienį. Visgi lėktuvas su J.Valančiūnu Vilniaus oro uoste nusileis tik šeštadienio vėlyvą popietę.

Vėliau nei kiti žaidėjai prie rinktinės stovyklos prisijungęs aukštaūgis parengiamuoju laikotarpiu kol kas sužaidė vos vieną mačą – su Austrija.

Paskutine repeticija, kurioje vyriausiasis rinktinės treneris Jonas Kazlauskas galės patikrinti vienintelį savo komandos žaidėją, rungtyniaujantį stipriausioje planetos krepšinio lygoje, bus ateinančią savaitę (rugpjūčio 27-29 d.) Graikijoje vyksiantis Akropolio turnyras.

Prieš šį mačą treneris apsispręs, kuris vienas krepšininkas liks Lietuvoje, o kurie 14 žaidėjų keliaus į Graikiją ir tęs konkurencinę kovą dėl vietos galutiniame dvyliktuke.

J.Kazlauskas jau apsisprendė, kad 14 žaidėjų, vyksiančių į Atėnus, pavardes paskelbs kelionės išvakarėse, po antradienio vakarinės treniruotės.

Į Akropolio turnyrą lietuviai išskrenda trečiadienio popietę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas