Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 21

Lietuvos trijulių rinktinė palaužė Kiniją: likimas priklauso nuo varžovų

Nyderlandų sostinėje Amsterdame vykstančiame FIBA 3x3 Pasaulio krepšinio čempionate dalyvaujanti Lietuvos rinktinė rezultatu 18:13 įveikė be pergalių likusią Kinijos komandą ir išsaugojo šansus patekti į atkrintamąsias.
Lietuvos 3x3 rinktinė
Lietuvos 3x3 rinktinė / FIBA nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Tiesa, lietuviai yra priklausomi nuo to, kaip pasibaigs paskutinės grupės rungtynės tarp Slovėnijos ir Prancūzijos rinktinių.

Kadangi šiuo metu Lietuva, Kataras ir Prancūzija yra iškovoję po dvi pergales, antrą vietą užėmusi ekipa paaiškės atsižvelgiant į pelnytų taškų skaičių. Tam, kad lietuviai žengtų į kitą etapą, jiems reikia, kad Slovėnijos rinktinė įveiktų prancūzus ir neleistų jiems įmesti daugiau nei 15 taškų.

Rungtynėse su Kinijos rinktine per pirmas dvi minutes lietuviai pelnė vos tašką, tačiau tada 4 taškus iš eilės surinko Paulius Beliavičius, lietuvių puolimas įsibėgėjo ir tai leido iškovoti antrą pergalę čempionate.

Ar „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezone kelialapį į Pasaulio čempionatą iškovojusi Lietuvos rinktinė pateks į atkrintamąsias, paaiškės pasibaigus 15:50 val. prasidėsiančioms rungtynėms tarp Slovėnijos ir Prancūzijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento