Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 01 26

LKL „Žvaigždžių dienos“ rinkimuose pirmauja Marcusas Brownas

Tęsiasi Lietuvos krepšinio lygos „LKL Fastum Žvaigždžių dienos 2010“ balsavimas, kurio metu krepšinio aistruoliai renka mylimiausias LKL žaidėjus ir trenerius. Intriga išlieka, praneša oficiali lygos interneto svetainė.
Rungtynių akimirka
M.Brownas gali tapti absoliučiu rinkimų nugalėtoju. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rinkimai toliau vyksta gana aktyviai, nes savo balsus atidavė jau beveik 7 000 krepšinio mėgėjų. Kadangi balsavimas baigsis dar negreitai (vasario 16 d.), pažvelkime, kokios intrigos šių metų „LKL Fastum Žvaigždžių dienos 2009“ balsavime.

– Ar žalgirietis Marcusas Brownas taps absoliučiu šių rinkimų nugalėtoju?

– Kol kas akivaizdu, jog šį žalgirietį visi LKL krepšinio mėgėjai tikrai mėgsta. Turbūt nemažai balų jo populiarumui pridėjo ir tas lemiamas tolimas metimas paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse. Šiuo metu į „Vilkų“ rinktinės startinį penketuką pretenduojantis M.Brownas turi surinkęs jau daugiausia – 5 414 balsus, tačiau patyręs žalgirietis turi konkurentų. Kiek jie bus rimti, priklausys nuo krepšinio mėgėjų. Kol kas didžiausias iš jų – jaunasis „Šiaulių“ komandos puolėjas Mindaugas Kuzminskas (4 329, „Ereliai“), palenktyniauti su M.Brownu gali ir kitas žalgirietis Mantas Kalnietis (4 121, „Ereliai”) bei „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas (4 026 „Ereliai“).

– Ar į prasidėjusius rinkimus sėkmingai įsitrauks „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ naujokai?

– Kol kas ir žalgiriečiai Mario Delašas ir Aleksandras Čapinas, ir „Lietuvos ryto“ puolėjas Kenanas Bajramovičius yra toli nuo „Žvaigždžių dienos“ rungtynių starto penketukų. Tačiau ir čia galutinį žodį pasakys krepšinio mėgėjai. Galime prognozuoti, kad šių krepšininkų akcijos dar kils.

– Kas užims atakuojančio gynėjo poziciją startiniame „Erelių“ penkete?

– Šioje pozicijoje yra du rimti konkurentai. Tai žalgirietis Martynas Pocius (2 741) ir „Lietuvos ryto“ atstovas Martynas Gecevičius (2 385).

– Kaip baigsis kova dėl vietos „Vilkų“ startiniame penketuke tarp aukštaūgių?

– Čia vėl atkakliausia kova vyksta tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ žaidėjų. Kol kas nedideliu balsu skirtumu pirmauja Mirza Begičius (2 985), jį vejasi Milko Bjelica (2 869).

– Kaip klostysis puolėjų kova dėl patekimo į „Vilkų“ startinį penketuką?

– Lengvojo krašto pozicijoje lenktyniauja Artūras Jomantas (1 624) ir Dainius Šalenga (3 071). Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje kova vyksta tarp žalgiriečių Tado Klimavičiaus (1 957) ir Traviso Watsono (3 931).

– Kaip klostysis puolėjų kova dėl patekimo į „Erelių“ startinį penketuką?

– Šioje rinktinėje lieka viena vieta į puolėjo poziciją, nes kitą jau praktiškai rezervavo itin daug balsų renkantis „Šiaulių“ žaidėjas M.Kuzminskas. Į kitą pretenduoja dar vienas „Šiaulių“ atstovas Arvydas Šikšnius (2 688) ir žalgirietis Siim Sanderis-Vene (1 740).

Tai tik pirmosios „LKL Fastum Žvaigždžių dienos 2010“ balsavimo intrigos. Stebėsime, kaip jos išsispręs, ir lauksime naujų. Primename, kad dalyvauti balsavime apsimoka: kiekvienas 1000-asis, 2000-asis, 3000-asis ir t. t. balsą atidavęs aistruolis bus apdovanotas dviem kvietimais į LKL „Fastum Žvaigždžių dienos 2010“ šventę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas