Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 18

M.Balčiūno veikla ir pažadai J.Kazlauskui kelia įtarimą: „Ar pamenate O.Benderį?“

Antrus metus paeiliui „Lietuvos krepšinio namuose“ vykusią Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento rinkimų konferenciją Robertas Javtokas ir Jonas Kazlauskas paliko nukabinę nosis, turėję pripažinti Mindaugo Balčiūno pranašumą. Po kartėliu pasibaigusio balsų skaičiavimo legendinis šalies treneris M.Balčiūno rinkiminę programą sulygino su garsiojo „Dvylikos kėdžių“ romano herojaus Ostapo Benderio statomomis oro pilimis.
Jonas Kazlauskas, Jonas Mačiulis
LKF konferencijos akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Po ketverių metų, kai bus kiti rinkimai, tuomet pamatysime, kokiose rankose per šį laikotarpį buvo Lietuvos krepšinis“, – 15min iškart po Mindaugo Balčiūno triumfo LKF prezidento rinkimuose sakė 69-erių metų Jonas Kazlauskas, antrą kartą paeiliui su Robertu Javtoku nesėkmingai bandę į savo rankas perimti šalies krepšinio vadžias.

Prieš trejus metus buvęs nacionalinės rinktinės kapitonas surinko 28 asociacijos narių palaikymą, kai Ramūnas Butautas ir rinkimus laimėjęs Vydas Gedvilas – atitinkamai 31 ir 77 balsus.

Šįkart R.Javtokas sulaukė didesnio Lietuvos krepšinio bendruomenės palaikymo, nors aktyvia kampanija užsiiminėjo vos mėnesį. Už jį balsavo 63 juridiniai vienetai, kai už M.Balčiūną – 84.

Opozicijoje buvusiam R.Javtokui pergalės neatnešė ir įspūdinga komanda – J.Kazlauskas, Jurgita Štreimikytė-Virbickienė, Remigijus Milašius, Julius Sarapinas, Justas Kalinauskas ir elitinis paramos davėjų sąrašas – Arvydas Sabonis, Šarūnas Marčiulionis, Šarūnas Jasikevičius, Paulius Motiejūnas, Jonas Valančiūnas, Dainius Adomaitis ir kiti.

„Na, tokie rezultatai mane stebina. Vis dėlto tikėjausi, kad laimės Robertas, bet yra kaip yra“, – 15min sakė J.Kazlauskas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./LKF konferencijos akimirkos
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./LKF konferencijos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas