Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

M.Kuzminskas aukcione siūlo ypatingus marškinėlius, įsigijusiam – vakarienė su juo

Lietuvos rinktinės krepšininkas Mindaugas Kuzminskas paskelbė aukcioną, kuriame parduoda ypatingus marškinėlius, o juos įsigijusiam siūlo dar ir vakarienę.

34-erių krepšininkas triūsia dėl „Radarom“ akcijos, kuria siekiama sukaupti kuo daugiau pinigų ir juos panaudoti „Saugaus Kario“ rinkiniams Ukrainos kariams, besiginantiems nuo siaubingų rusų atakų.

M.Kuzminskas jau prieš tai skelbė aukcionus, kuriuose galima buvo įsigyti tiek jo, tiek kitų Lietuvos krepšininkų – Jono Valančiūno, Donato Motiejūno ir kt. – marškinėlius ir kitus atributus.

Dabar jis siūlo įsigyti nuo 2013 m. jo tėčio saugotus specialius marškinėlius iš tų metų Europos krepšinio čempionato finalo. Ant marškinėlių yra visų dvylikos tame finale prieš Prancūziją žaidusių Lietuvos krepšininkų parašai.

„Kadangi marškinėliai mūsų šeimai yra itin „brangūs“, žmogų, paaukojusį didžiausią sumą aš pats asmeniškai pakviesiu vakarienės! Sutarsime kur ir kada bei pabendrausime apie krepšinį ir ne tik!“ – priduria M.Kuzminskas.

Aukcionas vyks iki penktadienio 22 val. Visi pinigai atiteks „Blue / Yellow for Ukraine“ organizacijai, kuri skirs juos „Saugaus Kario“ rinkiniams.

Kol kas didžiausia pasiūlyta suma – 1555 eurai.

Iki penktadienio vakaro 21 val. M.Kuzminskas siūlo įsigyti ir debiutinius jo marškinėlius iš 2011-2012 m. sezono Kauno „Žalgirio“. Už juos kol kas pasiūlyti 1100 eurų.

M.Kuzminskas žada, jog netrukus paskelbs ir apie dar vieną aukcioną, kuriame siūlys įsigyti NBA žvaigždės dovaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas