Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 16

M.Šernius gyrė jaunąjį MVP T.Digbeu: „Gal kitą sezoną sugrįš į „Žalgirį“

Mantas Šernius gyrė tik per pratęsimą 100:103 prieš Kauno „Žalgirį“ kritusius savo auklėtinius ir užsiminė, kad jaunasis Tomas Digbeu, jei ir toliau taip tobulės, galbūt sugrįš į Lietuvos čempionų komandą.
Tom Digbeu
Tom Digbeu / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Mes daug rizikavome, rizika kai kur pasiteisino, kai kur – ne. Džiaugiuosi, kad išlaikėme lygų rezultatą iki pat rungtynių pabaigos ir turėjome nemažą šansą, – po sekmadienio rungtynių kalbėjo M.Šernius. – Žaidėm maža rotacija, tai buvo mano vienintelis šansas išlaikyti „Žalgirį“ šalia visas rungtynes. Vyrai patikėjo tuo, ką buvome suplanavę.

Žaidėme praktiškai tą patį, ką pirmose rungtynėse, tik kokybiškiau, vyrai pajautė pasitikėjimą. Šito šiai dienai užtenka. Aišku, „Žalgiris“ grįžęs po kelionės, po sunkių rungtynių ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai.“

„Žalgiriui“ priklausantis, bet „CBet“ ekipai paskolintas T.Digbeu pelnė net 27 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir finišavo net su 35 naudingumo balais savo sąskaitoje. Už tai 19-mečiui atiteko savaitės MVP laurai.

„Tomas yra talentingas krepšininkas, tik turi suprasti, kad kaip treniravosi iki atvykdamas į Prienus, tai jis taip negali treniruotis. Jei jis toliau taip darbuosis, manau, bus įdomus krepšininkas. Gal kitą sezoną sugrįš į „Žalgirį“, – kalbėjo M.Šernius.

Neslėpė Prienų komandos treneris, kad Khadimas Sow iš Senegalo netinka komandai, agentai jam jau ieško naujos darbovietės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas