Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 07

Mažos reikšmės mačuose su „Rytu“ ir „Neptūnu“ Š.Jasikevičius žaidėjų netaupys

Antradienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai 100:68 namuose pranoko Alytaus „Dzūkijos“ ekipą ir tapo LKL reguliariojo sezono nugalėtojais. Nors kauniečiams iki atkrintamųjų dar liko du mačai su Klaipėdos „Neptūnu“ ir Vilniaus „Rytu“, LKL čempionų strategas juose savo krepšininkų taupyti nesiruošia.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Padarėme tai, ką norėjome. Kai kurie žaidėjai gydosi traumas, tad žaidė mažiau ir galėjome daugiau minučių skirti jaunimui. Šimtąjį tašką įmetęs Paulius Jankūnas sumokės už vakarienę – tas irgi neblogai. Viskas pavyko smagiai“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

Treneris pagyrė ir solidų mačą sužaidusį jaunąjį Luką Ulecką.

„Smagu, kad šiandien iššovė. Tų laisvų metimų tiek jis, tiek Rokas Jokubaitis turėjo ir anksčiau, bet nelabai pataikydavo. Šiandien Lukas ir pataikė ir labai naudingai žaidė. Rokas irgi žaidė gerai“, – kalbėjo strategas.

VIDEO: Trenerių komentarai

Paklaustas apie į komandos žaidimą vis labiau po traumos įsijungiantį kapitoną Paulių Jankūną, Š.Jasikevičius dar nenorėjo statyti arklio prieš vežimą.

„Laikas, kurį jis prarado – labai didelis. Bet fiziškai eina stipriai į priekį. Šiandien man patiko jo kova dėl kamuolių. Kelis kartus jautėsi, kad labai greitai eina link kamuolio – kas anksčiau ir buvo jo vizitinė kortelė. Jaučiasi, kad jis pasiilgęs krepšinio“, – teigė Šaras.

Kalbėdamas apie likusius du reguliariojo sezono mačus, treneris taip pat nestokojo kovingumo.

„Žaisime 100 proc. Nėra laiko treniruotis. Turime palaikyti gerą formą rungtyniaudami. Motyvacijos taip pat netrūks. Klaipėdai pralaimėjome tris sykius, o „Rytas“ – mūsų principinis varžovas, kuris sukelia ažiotažą. Noriu, kad žaidėjai parodytų savo veidą“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento