Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mindaugas Brazys pasveikino „Wolves“ ir 28 metų trenerį su atgimimu

„Wolves“ krepšininkai užtikrintai įveikė Klaipėdos „Neptūną“ šeštadienį „Betsafe-LKL“ rungtynėse, o po rungtynių Mindaugas Brazys sveikino jaunąjį vilniečių trenerį Nedą Pacevičių.

Kęstutį Kemzūrą praėjusį savaitgalį pakeitęs jo buvęs asistentas Nedas Pacevičius gali būti patenkintas trečiuoju maču iš eilės.

Pirmajame Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje sužaista lygiosiomis su Kauno „Žalgiriu“ (į KMT finalo ketvertą pateko „Žalgiris“, laimėjęs pirmą mačą), antrajame pasiekta pergalė Europos taurės varžybose Venecijoje, o dabar 28 metų trenerio vadovaujama ekipa laimėjo ir trečiąsias rungtynes.

Šeštadienį LKL mače „Wolves“ krepšininkai „Avia Solutions Group“ arenoje įveikė Klaipėdos „Neptūną“ 92:73 (30:17, 23:17, 22:21, 17:18).

„Reikia pasveikinti „vilkus“ sau tam tikru atgimimu. Jis matėsi ir rungtynėse su „Žalgiriu“, ir su Venecijos klubu. Atsirado pasitikėjimas žaidėjų sprendimuose, jiems atakuojant krepšį“, – apie „Wolves“ sakė „Neptūno“ treneris Mindaugas Brazys.

Jis buvo nusivylęs savo komanda. „Reikia pripažinti mes neatvykome į rungtynes – bent jau nusiteikimas buvo tarsi viskas bus lengva, bet kai susidūrėme su agresyvia gynyba, viskas greitai dingo. Be to, pralaimėjome kovą dėl kamuolių, leidome jiems atkovoti 23 kamuolius puolime, o taip laimėti neįmanoma“, – sakė M.Brazys.

Jis pripažino, kad „buvo pakeltas tonas“, bet pavyti varžovus jau buvo per vėlu.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Wolves“ - „Neptūnas“ [2024-01-27]

„Wolves“ treneris N.Pacevičius pažymėjo teisingą žaidėjų energiją.

„Buvo dvejonių, kaip po visų pasikeitimų žaisdami trečią mačą per šešias dienas atrodysime, ar žaidėjai bus švieži. Bet energijos pakako, nors man ir nepatiko kaip pabaigėme rungtynes.

Tačiau reikia suprasti, kad savaitė buvo nelengva, o sekmadienį pagaliau turėsime laisvą dieną“, – sakė N.Pacevičius, pabrėžęs, kad gerą gynybą lėmė kibumas ir agresyvumas.

Pergalę „Wolves“ pasiekė be Rasheedo Sulaimono, kuris su 18 taškų rezultatyvumu yra pirmas komandoje ir trečias lygoje.

„Sveikatos problemos kamuoja, laukiame diena iš dienos ir laukiame medikų išvadų“, – apie komandos lyderį sakė N.Pacevičius.

VIDEO: M. Brazys: „Reikia pasveikinti „Wolves“ su savotišku atgimimu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas