Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 02

MVP skanduočių Vilniuje sulaukęs „Ryto“ budelis: „Ėmiau tai, ką man davė gynyba“

Dar joks Utenos „Juventus“ krepšininkas nebuvo taip baudęs Vilniaus „Ryto“, kaip tą šįvakar sostinėje darė Patrickas Milleris. Įspūdingai sezono pradžioje atrodantis amerikietis suvertė net 31 tašką, o jo vedama Aukštaitijos komanda net 111:89 sudaužė šansų neturėjusį „Rytą“.
Patrick Miller
Patrick Miller / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„MVP, MVP“ – skandavo iš Utenos į Vilnių atvykę sirgaliai po kosminio P.Millerio pasirodymą.

31 taškas, didžiąją dalį jų surenkant agresyviais prasiveržimais po krepšiu, supjaustant bet kuriuo būdu išstatytą „Ryto“ gynybą. Iš viso P.Milleris pataikė 13 dvitaškių iš 19, pridėjo vienintelį tritaškį, 2 baudų metimus iš 4 ir buvo neišsprendžiama mįslė Vilniaus ekipai.

Jis pagerino ankstesnį prieš „Rytą“ pelnytų taškų rekordą Utenos komandoje – jis iki šiol priklausė 27 taškus pelniusiam Kenny Gainesui.

„Atvyko daug sirgalių, darau tai dėl jų, – gausioms raudonai apsirengusių sirgalių pajėgoms BTV eteryje dėkojo P.Milleris. – Aš tiesiog žaidžiau savo žaidimą. Ėmiau tai, ką gynyba man davė, o treneris uždegė man žalią šviesą. Šiandien man gerai sekėsi, bet žinau, kad galiu taip žaisti nuolatos. Turiu išlaikyti pasitikėjimą ir tikėjimą komanda. Šiandien komanda didžiuojuosi labiau nei savimi. Esu laimingas dėl to, kaip žaidėme, kaip keli vyrukai išlipo iš duobelių, kuriose buvo atsidūrę. Didžiuojuosi komanda.“

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Patrick Miller
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Patrick Miller

„Juventus“ liko per žingsnį nuo FIBA Čempionų lygos pagrindinio turnyro, kai pralaimėjo paskutiniame atrankos etape, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje uteniškiai kol kas nesulaikomi.

Tris pergales po trejų rungtynių turinti Utenos komanda kartu su Kauno „Žalgiriu“ išlieka vienintelėmis ekipomis, vis dar neragavusiomis pralaimėjimo kartėlio.

„Mūsų apetitas auga ne tik dėl šių rungtynių, bet ir dėl to, kaip žaidėme Čempionų lygos atrankoje. Žinome, kad galime būti viena geriausių LKL komandų. Laukia ilgas sezonas, turime sunkiai dirbti, bet turime ir toliau tęsti savo augimą bei žiūrėti į kitas rungtynes. Svarbiausia išlikti stabiliais – jei tą sugebėsime, mums viskas bus gerai“, – sakė P.Milleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas