Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 25

Nusivylęs V.Šeškus: „Visi sako, kad Prienų komanda stipri – tai gal treneris blogas?“

„Namuose niekada nesinori pralaimėti“, – po nesėkmės prieš „Šiaulius“ atsiduso Virginijus Šeškus. Padrikame monologe Prienų „Skycop“ strategas apgailestavo, kad savo bėdų neišsprendžianti komanda negali išnaudoti savo potencialo. V.Šeškus pirštu bedė ir į save.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse „Skycop“ rezultatu 80:88 nusileido „Šiauliams“, kurie iškovojo pirmąją sezono pergalę.

„Antanas Sireika prieš atvažiuodamas interviu sakė, kad žais greitai bėganti komanda prieš protingą komandą. Negaliu su tuo sutikti. Jie buvo ir greitesni, ir protingesni. Ir daugiau noro turėjo“, – sakė V.Šeškus.

Treneris sakė pasigedęs didesnių pastangų gynyboje, ypač pirmoje mačo pusėje. „Šiauliai“ jau pirmajame kėlinyje įgijo 21 taško persvarą.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Skycop“ - „Šiauliai“ [2018-11-25]

„Žaisdami be keitimo mačo pabaigoje sugebame padaryti spurtą ir beveik kabintis į rungtynes, o pirmoje pusėje leidome tarsi „iš eilutės“ jiems mesti. Labai skaudu“.

„Laukiau šių rungtynių su nerimu. Tikrai bijojau, ir ta baimė tapo realybe“, – pridūrė V.Šeškus.

„Lyg užsikabiname, bet tuomet – dvi klaidos. Ir tai kartojasi kiekvienose rungtynėse. Vis tos pačios klaidos. Visąlaik „nurašai“ nuovargiui, bet kiek galima...“

V.Šeškus iškėlė mintį, kad galbūt treneris yra silpniausia vieta komandoje.

„Visi Lietuvoje kalba, kad Prienai – stipri komanda. Jei komanda stipri ir nelaimi, tai gal treneris blogas? Vyrų to paties klausiau. Kita vertus, nuo sezono pradžios išbandėme tikrai labai daug“.

„Nuotaikos realiai visai nėra, – tęsė V.Šeškus – Negalima dalinti tokių taškų. Turėdama įžaidėją ir „penktą numerį“, kuris gavęs kamuolį po krepšiu įdėtų, ši komanda galėtų pretenduoti į pirmąjį ketvertuką. Net neabejoju“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Skycop“ - „Šiauliai“ [2018-11-25]

Paprašytas patikslinti, ar kalba apie galimą atsistatydinimą, V.Šeškus kalbėjo:

„Vyrai, pasakiau žaidėjams – aš praėjusius metus tokius turėjau. Jei aš nepajėgiu to daryti, kam man tai daryti? Kita vertus, tokioje situacijoje, kokioje esame mes, gali ateiti bet kas ir nieko nebus. Neįžeidžiant žaidėjų, vis tiek būtume tik aštunta komanda“.

V.Šeškus sakė, kad po rungtynių vykstančiose video peržiūrose žaidėjams rodo visiškai elementarius, kaip pats treneris sako – absurdiškus dalykus.

„Nežinau, kaip bus, bet stengiamės. Ir pinigų ieškome, bet komanda nėra tame lygyje, kuriame turėtų būti“, – konstatavo V.Šeškus.

VIDEO: „Atsarginiai“: fantastiški Domanto Sabonio skaičiai, perversmas sostinėje ir NBA staigmenos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai