Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 15

Papildymo dar ieškantis G.Vovoras svajoja užtraukti ,,Neptūną“ į pirmąjį ketvertą

Įveikęs klasikinį maratoną Atėnuose, aistrą bėgimui turintis Georgios Vovoras yra pasiruošęs skuosti per Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pirmenybes. Sėkmingai praėjusiame sezone prie Klaipėdos „Neptūno“ vairo debiutavęs graikas atsimušė į ketvirtfinalio barjerą, o šįkart su uostamiesčio komanda jis taikosi į pirmąjį ketvertą.

Praėjusio sezono pabaigoje Klaipėdos „Neptūno“ komandos vairą perėmęs 47-erių strategas startavo įspūdingai, fiksavęs net 8 pergalių seriją iš eilės, tarp kurių, per du pratęsimus savo sirgalių akivaizdoje patiesęs ir Kauno ,,Žalgirį“. Atėjus atkrintamosioms, ketvirtfinalyje klaipėdiečių laukė Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ekipa. Sostinės komandai lengvų rungtynių nebuvo – po itin atkaklios kovos „Neptūnas“ turėjo pripažinti varžovų pranašumą, pralaimėdamas seriją 1:2.

Artėjant naujajam sezonui, uostamiesčio generolas apsukų nemažina ir tikisi dar labiau patriukšmauti.

,,Jei turėsime teisingą mentalitetą, tikiu ir norėčiau matyti mūsų komandą tarp keturių stipriausių komandų LKL“, – ambicijų neslepia G.Vovoras.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Georgios Vovoras
„Betsafe-LKL“ nuotr./Georgios Vovoras

Klaipėdos komanda, intensyviai besiruošianti artėjančiam sezonui, ypatingą dėmesį skiria ir artėjančiai FIBA Europos taurės atrankai.

Pirmąsias rungtynes „Neptūnas“ sužais namuose rugsėjo 24-ąją, o antrąsias – rugsėjo 27-ąją išvykoje. Po ketverių metų pertraukos klubas sieks ir vėl praverti Europinio turnyro duris.

,,Šioje sezono pasiruošimo stadijoje svarbiausia yra išvengti traumų. Kol kas nesusidūrėme su didelėmis problemomis, turėjome tik keletą smulkių traumų, tačiau tai yra proceso dalis. Esu patenkintas, kaip komanda treniruojasi – visi dirba sunkiai ir nekantriai laukia sezono starto“, – kalbėjo strategas.

Portale 15min – išsamus pokalbis su G.Vovoru – apie savo patirtį Lietuvoje, krepšinio lygį, tarpsezoniu įsigytus naujokus, išsaugotus veteranus, žaidėjo paiešką, tikslus artėjančiam sezonui ir bendrą darbą su klubo vadovu – Martynu Mažeika.

Pakalbėkime apie jūsų patirtį Lietuvoje. Kokį įspūdį paliko miestas, ar yra kokių nors vietų, kurios tapo ypatingos ar kurias mėgstate lankyti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas