Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 16 /19:57

Perkūnas iš giedro dangaus: rezultatyviausias LKL žaidėjas nori palikti Prienus

Sujudimas Prienų krepšinio klube „CBet“. Rezultatyviausias ir naudingiausias komandos žaidėjas Marquisas Wrightas nepasirodė pirmadienį ir antradienį turėjusios vykti treniruotėse bei siekia palikti klubą, praneša 15min šaltiniai.

15min šaltinių teigimu, 25-erių metų 180 cm ūgio M.Wrightas komandos pratybose nepasirodė dėl vėluojančio atlyginimo. Krepšininkas vis dar yra Lietuvoje, tačiau sėdi ant lagaminų ir nori palikti Prienus.

15min susisiekė su Prienų klubo vadovu Eriku Kirvelaičiu, tačiau jis situacijos nedetalizavo, teigdamas, jog esant reikalui „CBet“ apie tai išleis oficialų klubo pranešimą.

15min šaltiniai teigia, jog Prienų komandoje yra žaidėjų, kuriems atlyginimai vėluoja jau keletą mėnesių.

Praėjus pusvalandžiui po šios naujienos „CBet“ klubas išleido oficialų pranešimą.

„Prienų „CBet“ komanda dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimo suspendavo ekipos legionierių Marquisą Wrightą. Komandoje atliekamas vidinis patikrinimas. Apie krepšininko ateitį klube bus pranešta vėliau“, – rašome „CBet“ pranešime.

Šį sezoną M.Wrightas žaidė 19-oje rungtynių po beveik 29 minutes. Per šį laiką jis rinko po 17,3 taško, atliko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,9 ir perėmė po 1,8 kamuolio, klydo po 3,8 karto ir fiksavo po 14,3 naudingumo balo.

M.Wrightas yra absoliutus „CBet“ lyderis. Iš antrosios Prancūzijos lygos atvykęs įžaidėjas pirmauja LKL pagal taškus, yra penktas pagal rezultatyvius perdavimus bei antras pagal perimtus kamuolius.

7 pergales ir 14 pralaimėjimų turinti „CBet“ šiuo metu žengia septintoje LKL vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas