Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 08

PIKENROLAS: nauja 15min laida su R.Pakėnu ir krepšinio rykliais

Naujienų portale 15min startuoja nauja tinklalaidė PIKENROLAS, kurioje žurnalistas Rokas Pakėnas krepšinio aktualijas ir užkulisius aptars su ryškiausiomis žvaigždėmis – Linu Kleiza, Dainiumi Adomaičiu, Martynu Gecevičiumi, Laimonu Kisieliu, Žygimantu Skuču. Prie jų prisidės krepšinio sirgalius, humoristas ir laidų vedėjas Mantas Stonkus.

Pikenrolas – viena iš svarbiausių krepšinio kombinacijų. Jai atlikti reikia ne vieno, o bent dviejų žaidėjų sutelkto darbo ir vienas kito supratimo. Laida atspindi šią idėją – tai nebus vieno žmogaus šou, o vienas kitą papildančių dalyvių pokalbis.

Laidos klausytojams ir žiūrovams taip pat bus pristatytas užsienyje populiarus, bet Lietuvoje dar negirdėtas formatas, kai krepšininkai kalbins vienas kitą.

„Mano širdis niekada nenutolo nuo krepšinio. Tikiu, kad mūsų pokalbiai apie šį žaidimą bus įdomūs ir naudingi visiems – tiek profesionaliems krepšininkams, tiek sirgaliams”, – sako buvęs Lietuvos rinktinės lyderis, ilgametis NBA žaidėjas Linas Kleiza.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./15min studijoje – Eurolygos finalinių kovų aptarimas su Linu Kleiza
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./15min studijoje – Eurolygos finalinių kovų aptarimas su Linu Kleiza

„Kai kalba sukasi apie krepšinį, aš galiu pasidalinti trenerio perspektyva. Man įdomu dalintis sukauptomis žiniomis, o trumpa patirtis 15min praėjusią žiemą parodė, jog žmonėms yra įdomu girdėti ir matyti gilesnį analitinį pjūvį. Norisi kalbėti apie krepšinį ir viską žiūrovui pateikti kuo įmanoma profesionaliau. Galime parodyti krepšinį ir iš kitos pusės. Galvoju, kad Lietuvai reikia tokio projekto, nes kuo daugiau bus kalbama apie krepšinį iš skirtingų kampų – žaidėjų, trenerių, teisėjų ar žurnalistų, iš to daugiausiai laimės Lietuvos krepšinis“, – sako treneris Dainius Adomaitis.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Dainius Adomaitis
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Dainius Adomaitis

„Tikiu, kad pastaraisiais metais 15min diktavo sporto žurnalistikos madas Lietuvoje, bet atėjo laikas žengti į dar aukštesnį lygį. Būrys charizmatiškų, gerbiamų ir didžiulę patirtį sukaupusių krepšininkų, trenerių ir šou pasaulio atstovų kiekvieną savaitę dalinsis mintimis apie krepšinį iš įvairiausių kampų. Kas gali būti geriau?“, – teigia laidos vedėjas Rokas Pakėnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rokas Pakėnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rokas Pakėnas

15min komanda jau pakėlė Lietuvos sporto žurnalistiką į naują lygį. Tikiu, kad Roko profesionalumas ir entuziazmas leis sukurti geriausią iki šiol tinklalaidę apie krepšinį“, – sako 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis
VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleiza ir M.Stonkus – apie „Žalgirio“ rekonstrukciją ir epinius šventimus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas