Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 31

Po gražios pergalės – K.Maksvyčio nerimas: „Reikės atkreipti dėmesį“

Kazys Maksvytis džiaugėsi lengva Kauno „Žalgiris“ pergale Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), bet išreiškė nerimą dėl jau antrose rungtynėse iš eilės ekipą kamuojančios problemos.
Rungtynių akimirka
Kazys Maksvytis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauniečiai namuose net 109:76 nupūtė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ ir surengė rezultatyviausią pasirodymą nuo 2019 metų.

„Graži pergalė. Kažkiek antrame kėlinyje atrodė, kad komanda atsipalaidavusi, bet tinkamai sureagavo po pertraukos. Įjungėme kitą pavarą ir laimėjome rungtynes. Džiaugiuosi, kad žiūrovams suteikėme emocijų“, – po mačo kalbėjo K.Maksvytis.

„Juventus“ rungtynėse laikėsi tik du kėlinius – įpusėjus susitikimui uteniškiai atsiliko tik 39:46. Kas lėmė, kad svečiai laikėsi susitikime 20 minučių?

„Manau, kad koncentracija, blogas įstojimas į rungtynes, – svarstė K.Maksvytis. – Pagrindinis faktorius po pirmos pusės buvo jų 10 atkovotų kamuolių puolime ir mūsų 7 pramestos baudos, kas jau šiek tiek neramina, nes antras rungtynes iš eilės mes gana blogai metame baudas. Tai neleido mums atsiplėšti daugiau.“

Baudų metimai „Žalgiriui“ nekrenta jau antrą sykį iš eilės. Eurolygos rungtynėse Belgrade prieš „Partizan“ tikslą pasiekė tik 11 iš 21, o vakar Kaune įkrito 17 iš 26 baudų. Komentatorius Vaidas Čeponis po rungtynių paklausė K.Maksvyčio, kas tai lemia – psichologija ar praktikos trūkumas treniruotėse?

„Turbūt ir tas, ir tas – reikės atkreipti dėmesį“, – atsakė K.Maksvytis, kurio komanda yra vienintelė dar nepralaimėjusi LKL pirmenybėse (7-0).

VIDEO: K. Maksvytis: „Džiaugiuosi, kad žiūrovams suteikėme emociją“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas