Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po griūties „Neptūno“ strategas kaltino teisėjus: „Visi turėtų peržiūrėti rungtynių įrašą“

Klaipėdos „Neptūnas“ likus 50 sekundžių iki pagrindinio laiko pabaigos gana tvirtai kontroliavo rungtynes Šiauliuose (94:87), bet Saulės miesto ekipa įspūdingai išsigelbėjo, išplėšė pratęsimą, o jame triumfavo, įrašydama uostamiesčio ekipai pirmąjį pralaimėjimą LKL (108:103).

Visgi po mačo klaipėdiečių strategas Georgios Vovoras sukritikavo arbitrų darbą. Pasak jo, turėjo laimėti klaipėdiečiai.

„Mano akimis – laimėjome rungtynes. Kažkas kitas turi pažiūrėti rungtynes labai gerai ir pamatyti, kas nutiko. Manau, kad yra akivaizdu. Nenoriu kalbėti apie pražangas, kurios buvo 38 prieš 21. Kas nutiko ne tik paskutinėmis minutėmis, bet lemiame kėlinyje? Kai kauniesi ir esi vertas pergalės, turi pasiimti tai. Šiandien mes pergalės nepasiėmėme dėl kitų priežasčių. Visi, kas šiandien buvo ant parketo, turėtų peržiūrėti rungtynių įrašą ir turi pamatyti savo klaidas. Mes kovėmės ir negavome to, ko buvome verti“, – sakė treneris.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Šiauliai – Casino Admiral“ - „Neptūnas“ [2024-10-19]

Vėliau graikas pratęsė teisėjavimo temą.

„Mes kontroliavome rungtynes iki paskutinės pagrindinio laiko minutės. Taip, reikia pažiūrėti į savo klaidas, pametėme koncentraciją. Bet kad praradome 7 taškų pranašumą, kažkas kitas turi į tai pažiūrėti. Turiu pakankamai patirties ir tai yra antras kartas mano karjeroje, kai mes nenusipelnome tokios baigties. Pralaimėjome ne dėl savęs, o kitų priežasčių“, – užbaigė treneris.

Klaipėdiečiai per pirmas penkerias rungtynes LKL iškovojo keturias pergales.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito