Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 05

Po pergalės Panevėžyje – spindintis V.Šeškus: „Taip ir kuriamos sensacijos“

Virginijus Šeškus dar per žingsnį priartėjo prie LKL bronzos apdovanojimų. Vieno charizmatiškiausių LKL trenerių vadovaujamas Jonavos „CBet“ ir toliau neigia išankstines prognozes bei pirmadienio vakarą dar sykį ant menčių patiesė Panevėžio „Lietkabelio“ komandą.
Virginijus Šeškus prieš Nenadą Čanaką
Virginijus Šeškus prieš Nenadą Čanaką / 15min nuotr.

Bronzinėje serijoje iki trijų pergalių Jonava pirmauja 2-1.

Gali būti, kad paskutinis taškas bus padėtas jau trečiadienį, kai šios abi komandos dar kartą susitiks „CBet“ tvirtovėje.

„Laimėti prieš „Lietkabelį“ šitoje salėje yra sunku. Reikės pažiūrėti, ar tokiu skirtumu jie išvis kažkam pralaimėjo šį sezoną. Tikėjome, kad galime žaisti. Svarbiausia, kad treneriai ir žaidėjai tikėjo. Vieni kitus labai palaikėme, o šitoje serijoje mūsų stiprybė ir yra vienas kito palaikymas. Taip ir kuriamos sensacijos. Meistriškumas yra meistriškumu, bet krepšinyje daug lemia ir kiti dalykai“, – po mačo Panevėžyje kalbėjo V.Šeškus.

VIDEO: V.Šeškaus ir N.Čanako komentarai

Jis pripažino, kad varžovų komandą nužudė net 29 klaidos.

„Jie klydo tokiose vietose, kur neturėtų. Tokio lygio komanda negali daryti 29 klaidų. Perėmėme 21 kamuolį“, – stebėjosi strategas.

Jis neslėpė, kad komandos žaidėjai labai išgyveno dėl antrajame serijos mače išleistos pergalės paskutinėmis sekundėmis.

„Ten tikrai „durnai“ pralaimėjome. Iš dešimt tokių rungtynių, manau, kad aštuonias laimėtume. Bet panikos nebuvo. Nuo tada, kai pradėjome žaisti su „Wolves“ mes nepanikavome. Mes šį sezoną jau padarėme gerą darbą – buvome antri KMT, o jeigu dar ketvertukas – fantastika“, – šypsojosi sensacijos architektas.

Tuo tarpu V.Šeškaus oponentas Nenadas Čanakas neslėpė nusivylimo ir tikino, jog dabar yra laikas jo vyrams pademonstruoti tikrąjį veidą.

„Labai gėdinga ir skausminga, kad paskutinį sezono mačą prieš savo fanus sužaidėme taip. Prisiimu visą atsakomybę. Komanda visuomet žaidžia taip, kaip treneris pasiruošė rungtynėms. Akivaizdu, kad šiandien buvome tragiški. 29 klaidos... Mums dabar labai sunki situacija.

Rytas galbūt yra protingesnis už vakarą, bet kaip dabar atrodome, akivaizdu, kad Jonava yra daug geresnė komanda. Jonavoje taip pat turėsime daug problemų. Bet mes privalome kovoti. Tai yra svarbiausia. Nežinau, ar to pakaks, bet mažiausiai turime parodyti, kad esame vyrai ir jog esame komanda. Dabar Jonava turi didžiulį pranašumą. Jie žais prieš savus sirgalius. Turime kovoti, turime būti komanda“, – baltos vėliavos dar nekėlė N.Čanakas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas