Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
06 05

Po šou Vilniuje – apie „Žalgirį“, jausmą po K.Evanso traumos ir lūkestį LKL finale

Asmeninius rekordus gerinęs Deividas Sirvydis nukalė Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ pergalę bronzinės Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) serijos starte.

Tris kamuolius – įskaitant lemiamą, kai rezultatas buvo lygus, o Vilniaus „Wolves Twinsbet“ rengėsi paskutinei atakai – per lemiamą minutę perėmęs 23-ejų gynėjas tapo pirmojo mačo didvyriu.

„Improvizacija, – šyptelėjo D.Sirvydis, paklaustas apie sprendimą mušti kamuolį varžovui iš rankų, rizikuojant užsidirbti pražangą. – Matome, kad pasiteisino. (Tre'shawnas) Thurmanas galbūt nėra labai geras kamuolio įžaidinėtojas. Pamačiau progą ir sprendimas pasiteisino.“

Po D.Sirvydžio išmušto kamuolio jį sučiupo Dovis Bičkauskis, išprovokavęs to paties T.Thurmano pražangą ir sumetęs baudas.

Prieš tai panevėžiečiai išlipo iš 11 taškų duobės, kurioje dar buvo ketvirtojo kėlinio viduryje ir perėmė namų aikštės pranašumą jau pirmajame bronzinės serijos mače.

„Toks visas mūsų sezonas, – po dramatiškos pabaigos rūbinėje juokėsi D.Sirvydis, paklaustas, kaip pavyko apversti rungtynes aukštyn kojomis.

– Iš pradžių buvo kiek sunku įsivažiuoti po tų 9 dienų pertraukos. Teoriškai, tai turėjo būti į naudą mums, bet praradome žaidimo ritmą. Pradžioje buvo tikrai sunku, bet gale sugrįžome. Ko jau ko, bet kovingumo iš mūsų neatimsi.“

Nuostabų sezoną žaidžiantis 203 cm vilnietis šiose rungtynėse gerino asmeninį perimtų kamuolių (4) ir sužaisto laiko (36:25) rekordus, o taip pat pakartojo geriausią naudingumo balų (31) pasiekimą LKL lygoje.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Deividas Sirvydis
„Betsafe-LKL“ nuotr./Deividas Sirvydis

„7bet-Lietkabelio“ lyderis iš viso pelnė 24 taškus (5/5 dvit., 3/7 trit., 5/5 baud.), sugriebė ir perėmė po 4 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Pokalbiui po pergalės sostinėje prisėdęs D.Sirvydis kalbėjo ne tik apie rekordinį asmeninį pasirodymą ir „7bet-Lietkabelio“ pergalės priežastis, bet ir prisiminė Keenano Evanso traumos epizodą, kuriuo iš pradžių buvo apkaltintas, komentavo pranešimus apie pasiektą susitarimą su Kauno „Žalgiriu“ bei lūkestį didžiajame „Betsafe-LKL“ finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius