Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 26

Po Vilniaus derbio išstojo A.Guoga: sveikino G.Žiemelį bei pažėrė kritikos D.Gudeliui ir savivaldybei

Daug aistrų šeštadienio vakarą sukėlęs pirmasis sostinės derbis tarp „Ryto“ ir „Wolves“ komandų baigėsi pastarosios komandos pergale 84:74. Po mačo buvęs „Ryto“ akcininkas Antanas Guoga ėmė sveikinti „Wolves“ vadą Gediminą Žiemelį bei įgnybo varžovų komandos šefui Dariui Gudeliui.
Sostinės derbis pakurstė daug aistrų
Sostinės derbis pakurstė daug aistrų / 15min koliažas

Savo nuomonę A.Guoga išreiškė feisbuke.

Publikuojame neredaguotą įrašą.

Vilkai laimėjo prieš Lietuvos rytą. Ir tai padarė be stipriausių savo žaidėjų Puiki pergalė! Naujas oro gūsis ir geras Vilkų komandos susižaidimas. Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik Rytu. Vilkams paramos nedavė.

Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti komandas, kurios garsina miestą ir valstybę. Ir nesėdėti Gudelio kišenėje. Kažkada dėjau dideles pastangas, kad Ryto klubui būtų geriau. Tai ir dabar esu pasiruošęs viską padaryti, kad Vilkų komandai būtų tik geriau.

Vilkai yra Vilniaus komanda. Vilniaus meras turi puikų šansą prisidėti prie savo miesto komandos didelės ateities. Tik reikia susivokti kas yra kas. Reikia, kad žmonės žinotų daugiau teisybės. Kai buvau išvykęs, Gudelis greitai atvedė D.Mockų ir pareiškė, kad MG Baltic remia veteranus. Tai buvo visiška provokacija. Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs. Net neabejoju, kad tarnybos stebi reikiamus asmenis ir ateis laikas, kai daug negražių dalykų paaiškės. Drebėti turėtų, tie asmenys kurie žaidžia nešvarius žaidimus. Linkiu, kad Vilniaus valdžia pagaliau susiprastų, kol dar laikas.

Galima priminti, kad 2017-aisiais po trinties „Ryto“ vadovybėje klubo prezidentu ir bendrasavininku buvęs A.Guoga perdavė savo klubo akcijas būtent D.Gudeliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas