Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 09 01

Po vykusio debiuto M.Schilleris gyrė E.Mudiay

Martinas Schilleris pernelyg nesureikšmina Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimo kontrolinio etapo starte. Trečiadienį austro treniruojami Lietuvos čempionai 87:88 (22:22, 24:22, 21:27, 20:17) dramatiškai pralaimėjo Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipai, o šeimininkų duobkasiu tapo paskutinėmis sekundėmis lemiamą metimą pataikęs Errickas McCollumas.
Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Būtent silpną gynybą prieš varžovų komandos lyderį po mačo akcentavo ir „Žalgirio“ strategas.

„Trečiajame kėlinyje buvome pažeidžiami gynyboje, varžovai įmetė 27 taškus, o stabdyti E.McCollumą visiškai nesisekė. Vien po ilgosios pertraukos jis įmetė 23 taškus. Ketvirtajame kėlinyje jau gynėmės geriau, o mačo pabaigoje komandos apsikeitė svarbiais metimais ir mes pralaimėjome. Taip jau būna, dabar svarbiausia žiūrėti į priekį“, – po mačo kalbėjo M.Schilleris.

Kauno ekipos naujokas Emmanuelis Mudiay buvo pati pastebimiausia figūra puolime. Debiutantas įmetė 21 tašką ir iš trenerio sulaukė šiltų žodžių.

„Manau, kad jis sužaidė visai geras rungtynes. Emmanuelis niekada nėra žaidęs Europoje, pagal čia jam neįprastas taisykles, nepažįsta žaidimo kultūros. Kaip pirmajame mače, jis atliko tikrai puikų darbą“, – „Žalgirio TV“ pastebėjo strategas.

Pats E.Mudiay pripažino, kad galutinis rezultatas jo nepradžiugino.

„Lokomotiv“ – gera komanda, prieš kurią nėra lengva. Errickas McCollumas yra geras žaidėjas, taip pat Johnathanas Motley, jie turi ir daugiau talentingų krepšininkų. Galutinis rezultatas nėra toks, kokio norėjome, bet dabar mums svarbiausia tobulėti kiekvienose rungtynėse“, – pažymėjo žalgirietis.

Ji prisipažino, kad kol kas svarbiausia – įgauti daugiau pasitikėjimo ir pajusti Europos krepšinio ypatumus.

„Mane supa puikūs komandos draugai, jie ragina žaisti agresyviai. Jų pasitikimas tikrai padeda. Buvo smagu pagaliau žaisti su kažkuo, o ne tik tarpusavyje, gera girdėti Pauliaus Jankūno balsą. Jis ir Mantas – lyderiai, žinantys, ką sako“, – mintimis po pirmojo mačo dalijosi E.Mudiay.

VIDEO: M.Schillerio komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas