Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 14

Pozityviai dėl J.Lauvergne'o nusiteikęs M.Schilleris pasidžiaugė „Žalgirio“ puolimu

Sekmadienio pavakarę Kauno „Žalgirio“ ekipa savo tvirtovėje 96:60 sutriuškino „Šiaulius“ ir Lietuvos krepšinio lygoje iškovojo 19-ąją pergalę. Po susitikimo nugalėtojų strategas Martinas Schilleris išskyrė beveik be užsikirtimų antroje rungtynių dalyje veikusį savo auklėtinių puolimo varikliuką ir spindėjo pozityvumu dėl nerungtyniavusio Joffrey Lauvergne'o.
Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Esu patenkintas pergale ir galimybe tolygiai paskirstyti minutes žaidėjams“, – paprašytas pakomentuoti rungtynes nedaugžodžiavo „Žalgirio“ vairininkas.

Kauniečiai šiame mače sužaidė dvi labai skirtingas puses – po dviejų kėlinių „Žalgiris“ pirmavo minimaliu skirtumu (37:36), tačiau antrą mačo dalį jie laimėjo net 35 taškų persvara ir pasiekė triuškinančią pergalę.

M.Schilleris liko patenkintas komandos darbu gynyboje, tačiau strategą dar labiau sužavėjo puolimas, kurį jis ir akcentavo spaudos konferencijoje.

„Mums pavyko greitai išskirstyti kamuolį po pikenrolų ir pataikyti metimus. Dažniausiai rungtynes ir nulemia pataikyti metimai. Šiek tiek pagerinome pataikytų tritaškių procentą, kuris pirmoje pusėje siekė tik 27 procentus. Kai pataikai, tuomet ir atsiriša rankos.“

Euroleague via Getty nuotr./Joffrey Lauvergne'as
Euroleague via Getty nuotr./Joffrey Lauvergne'as

Specialistas iš Austrijos pateikė ir daugiau detalių apie nerungtyniavusio Joffrey Lauvergne'o situaciją.

„Jis bus kruopščiai apžiūrėtas rytoj, tačiau aš jaučiu, kad su Joffrey viskas bus gerai. Nemanau, kad ši trauma jį iš rikiuotės išves ilgam“, – kalbėjo Schilleris.

Artėjančią savaitę Eurolygoje kauniečiai ir vėl keliaus į Stambulą. Skaudų smūgį nuo „Anadolu Efes“ ekipos gavęs „Žalgiris“ ketvirtadienį kausis su kita šio miesto komanda „Fenerbahče“.

VIDEO: A. Sireika: „Išjungėme greičio pavarą ir pravaikščiojome atbuli“
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Žalgiris“ - „Šiauliai“ [2021-03-14]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas