Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 28

E.Šeškų nuvylė Prienų nuopuolis: „Negerbiu tų, kurie žaidžia už mano gimtąjį miestą“

Lietuvos krepšinio padangėje – emocijų proveržis. Ketvirtadienį Jonavoje vykęs mačas tarp vietos „CBet“ ir Prienų „Labas GAS“ baigėsi nemažai aistrų įskėlusiu epizodu.
Edvinas Šeškus
Edvinas Šeškus / lkl.lt nuotr.

Tiksint paskutinėms dvikovos minutėms ir Virginijaus Šeškaus komandai turint įtikinamą persvarą (98:84), jo sūnus Edvinas dar atliko nieko nelėmusį efektingą dėjimą.

Po 100-ojo taško E.Šeškus atsisuko į Prienų komandos atsarginių suolelį bei paleido ne vieną repliką.

Po mačo dėl šio epizodo susikibo abiejų komandų žaidėjai ir treneriai. Bene labiausiai E.Šeškų norėjo pamokyti Jovanas Kljajičius, bet į konfliktą greitai įsijungė ir V.Šeškus.

„Myliu ir gerbiu Prienų miestą ir šitą komandą, bet šiuo dėjimu norėjau parodyti, kad negerbiu daugumos Prienų žaidėjų, kurie dabar žaidžia už mano gimtąjį miestą. Būtent po dėjimo atsisukau į jų suolelį ir pasakiau, kad man gėda, kai tokie žaidėjai, kurie nesistengia dėl pergalių, žaidžia už mano gimtąjį miestą“, – po pergalės instagrame parašė E.Šeškus.

„Epizodo nemačiau, bet paėmiau Kljajičių už rankos ir sakiau: „Einame, jis atsiprašys, jeigu tave įžeidė.“ Durnas incidentas, nurašiau šitą dalyką, nes 100-ąjį tašką pelnęs žmogus perka vakarienę. Viskas išėjo emociškai, suprantu, jog yra susitarimai nemesti, suprantu, kad Prienų komandai nesiseka, bet taip Edvinas reiškė palaikymą Prienams. Man ir Edvinui yra svarbus Prienų krepšinis. Tai, kad Prienams labai nesiseka, jis priima labai emociškai. Galvoju, kad tokios emocijos kartais reikalingos, kartais nereikalingos“, – po mačo situaciją spaudos konferencijoje komentavo V.Šeškus.

Prienų klubas šį sezoną laimėjo vos tris sykius ir liko LKL lentelės dugne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas