Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prienuose – A.Žagaro sugrįžimas ir pergalė prieš gynybą pamiršusius pasvališkius

„Betsafe-LKL“ čempionatas vienam vakarui sugrįžo į Prienus, kur dominavo latvių talento sugrįžimo sulaukę Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (19-8) krepšininkai. Šeimininkų teisėmis žaidę Nedo Pacevičiaus auklėtiniai 111:79 (30:13, 30:31, 24:22, 27:13) sutriuškino Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (4-23) ir pratęsė savo pergalių seriją iki keturių.
Artūro Žagaras
Artūro Žagaras / „Betsafe-LKL“ nuotr.

Pasvaliečiams tai buvo keturioliktas pralaimėjimas paeiliui. Jokių vilčių patekti į atkrintamąsias nebeturintys pasvaliečiai nesėkmių seriją mėgins nutraukti per likusius tris mačus.

Intriga šiose rungtynėse gyva buvo labai trumpai, o pagrindiniu jų įvykiu tapo latvio Artūro Žagaro sugrįžimas į aikštę. Kaimynų krepšinio žvaigždei tai buvo pirmosios žaidimo minutės po spalio 14-osios, kuomet patyrė traumą per rungtynes Panevėžyje.

Legionierius žengė į aikštę pirmojo kėlinio pabaigoje ir greitai pataikė tritaškį, po kurio „Wolves Twinsbet“ pranašumas išaugo iki 30:11.

Vilniaus komanda tiek per pirmąjį, tiek per antrąjį kėlinius pelnė po 30 taškų ir didžiąją pertrauką pasitiko pirmaudama 60:44.

Antrojoje rungtynių pusėje Pasvalio komanda keletą kartų priartėjo iki 14 taškų, tačiau daugiau pasiekti nebuvo pajėgi.

Naudingiausias nugalėtojų žaidėjas šį vakarą buvo Jeffery Tayloras. Švedas pelnė 19 taškų (6/6 dvit., 2/4 trit.) ir surinko 21 naudingumo balą.

A.Žagaras aikštėje iš viso praleido 11,5 minučių, per kurias pataikė vieną tritaškį iš šešių, abi mestas baudas, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, sykį suklydo, išprovokavo 2 pražangas ir surinko 2 naudingumo balus.

Pasvalio klubo nuo sutriuškinimo neišgelbėjo rezultatyvūs amerikiečiai – po 22 taškus pelnė Kadeemas Jackas bei Jordanas Watsonas.

„Wolves Twinsbet“: Jeffery Tayloras 19, Vaidas Kariniauskas 14, Tre'shawnas Thurmanas 12, Regimantas Miniotas 10, Christianas Mekowulu 9, Rasheedas Sulaimonas ir Garrisonas Brooksas po 8, Arnas Beručka ir Vitalijus Kozys po 7, Eigirdas Žukauskas ir Kristupas Žemaitis po 6.

„Pieno žvaigždės“: Kadeemas Jackas ir Jordanas Watsonas po 22, Simas Jarumbauskas 12, Martynas Arlauskas 7, Deante Johnsonas 6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas