Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 04 21

Prognozė: „Lietuvos ryto“ troškimui prieš „Žalgirį“ nelemta išsipildyti

Šeštadienį paskutinį kartą LKL reguliariajame sezone špagas surems du principiniai varžovai – Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Lažybininkai užtikrintu dvikovos favoritu laiko „Žalgirį“.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Favorito statusą žalgiriečiams suteikia ir namų aikštė – ketvirtasis vilniečių ir kauniečių susitikimas vyks „Žalgirio“ arenoje 17 val.

„Lietuvos ryto“ akcijas turėjo šiek tiek pakelti fantastiškos rungtynės su „Lietkabeliu“, kurias ketvirtadienį sostinės klubas triuškinančiai laimėjo 92:60.

Emocines „pagirias“ po Eurolygos išgyvenantis „Žalgiris“, Šarūno Jasikevičiaus žodžiais, bando iš naujo užsikurti LKL kovoms.

Tai gali būti kiek kitoks mūšis, nes „Žalgiris“ jau seniausiai užsitikrino reguliariojo sezono nugalėtojo vardą. „Lietuvos rytui“ šis mačas irgi nieko nelems – dėl 32 taškų skirtumo vilniečiai užsitikrino antrąją vietą galutinėje rikiuotėje.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

„Pasąmonėje mes pirmi reguliariajame čempionate, tad reikės iš naujo užsikurti, jei norime sužaisti gerai per atkrintamąsias kovas“, – sakė „Žalgirio“ treneris.

Beje, gali būti, kad šiame mače „Žalgiriui“ nepadės smulkią čiurnos traumą patyręs Leo Westermannas, kuris nenori forsuoti įvykių ir siekia iki galo išsigydyti skausmus.

Intrigos galbūt įneš tai, kad tai bus pirmoji Šarūno Jasikevičiaus ir Rimo Kurtinaičio dvikova treniruojant „Žalgirį“ ir „Lietuvos rytą“.

Kai „Lietuvos rytui“ vadovavo Tomas Pačėsas, „Žalgiris“ laimėjo visas tris tarpusavio dvikovas.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas