Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 01

Puolėjui flirtuojant su trigubu dubliu, „Rytas“ pavijo „Žalgirį“ ir „Wolves“

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai (3-0) iškovojo trečią pergalę per tiek pat turų „Betsafe-LKL“ čempionate.

Vilniaus komandos gynėjai pelnė liūto dalį taškų, Justinui Gorhamui nedaug trūko iki trigubo dublio, o „Rytas“ 98:82 laimėjo rungtynes Klaipėdoje prieš „Gargždų“ komandą (0-3).

Net 52 taškus pelnė trys gynėjai, buvę rezultatyviausi komandoje: A.J.Cole'as – 20, Arnas Velička – 17, Margiris Normantas – 15.

O naudingiausiai žaidė Justinas Gorhamas. „Ryto“ puolėjas surinko 27 naudingumo balus, pelnęs 10 taškų, atkovojęs 9 kamuolius ir atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus.

„Buvo fantastiškas palaikymas, lyg žaistume savo arenoje“, – buvo dėkingas J.Gorhamas, Klaipėdoje pajautęs sirgalių iš sostinės palaikymą.

„Dabar mums reikia labiausiai žiūrėti, kas vyksta už aikštės ribų – tai yra treniruotėse. Rimti mačai ne už kalnų, reikia gerinti žaidimą. Ar šiandien pagerinome? Reikia dar žiūrėti vaizdo įrašą“, – BTV sakė Giedrius Žibėnas.

Klaipėdoje šį sezoną namų rungtynes žaidžiančio Gargždų klubo gretose pasižymėjo buvęs „Ryto“ vidurio puolėjas Julius Jucikas, pelnęs 18 taškų.

Arti trigubo dublio buvo ir Gargždų komandos legionierius Jaylonas Scottas. 196 cm ūgio amerikietis pelnė 10 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Tai buvo trečioji LKL vicečempionų pergalė naujame sezone. Prieš tai Giedriaus Žibėno treniruojamas „Rytas“ nugalėjo Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (106:90) ir Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (97:85).

Su trečia pergale „Rytas“ pavijo LKL čempionate sekmadienį irgi trečią kartą laimėjusį Kauno „Žalgirį“, o taip pat šeštadienį pergalę pasiekusius „Wolves“.

Itin sudėtingą sezono starto tvarkaraštį pagal varžovų svorį gavusi Gargždų komanda lieka paskutinė – prieš tai ji 55:107 pralaimėjo „Žalgiriui“ (3-0) ir 68:104 „Wolves“ (3-0).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas